Én eléggé megvan, de idk erről az oldalról többé azt hiszem, hogy én fogok fejét ki, miután észrevette egy pár dolgot a válaszom btw volt szuper nyilvánvaló és könnyű ....these okos emberek csak gondolkodni szélsőségek ....they figyelmen kívül hagyja az egyszerű gond nélkül, mert az egyszerűség nem beszélnek, vagy tanítani . A legtöbb ember figyelmen kívül hagyja a nyilvánvaló, de van néhány ember, aki másképp épül. Minden visszatért a szappankészítéshez . ....... 20 év alatt másodszorra dobtam az egész projektet a hamvasztóba, mert figyelmen kívül hagytam a nyilvánvalót.......o nos, még 10 év múlva talán . Butttttt iv mondta ezt.... a tanult tudás hatalom azok felett, akik el akarják pusztítani az említett tudást. Megkaptam a válaszaimat im boldog vagyok, hogy nem éri meg a börtön kockázatát és a családdal elvesztegetett időt. ...csak ki kellett ütni a kormány által felbérelt agyakat, hogy bebizonyítsák, hogy mi, az emberek még mindig irányítjuk a dolgokat, ha egy egyszerűbb életstílust kényszerítünk ki azzal, hogy elviseljük a nem alapvető szemét dolgok nélkülözésének enyhe kellemetlenségét, akkor alapvetően egy alagutat ásunk az egész rendszer alatt, ami az összeomláshoz vezet . Ha nem tudod megmondani kémiai irodalom, tanulmányok, kutatások és látni, hogy mennyi mindent eltitkolnak most és vagy teljesen kihagyják, valahogy meglepett, mert sok minden megváltozott az élet minden területén az utolsó idő óta....10 évvel ezelőtt, amikor a világ ilyen unalmas volt és mennyi kontrolljuk van most kibaszott őrült a dea mindenbe belekeveredett, ahol nem szórakoztató és nem éri meg az egészet, mert a technológia és a gyengeelméjű hülye seggek, akik nem tudnak nagyszerű vegyületeket fogyasztani anélkül, hogy hányó adagokat kellene venni, amelyek ajkakra futnak..... lol és csak azért, hogy hozzá a komédia a válaszom litteraly volt ugyanaz, mint egy nagyon régi szappankészítési folyamat il végén a rant azzal, hogy azt mondom, il lépjen le az én "szappan doboz" és a végén a fuck minden kormányok egyikük sem beszél a saját népük többé, és voltak rabszolga ott nagyon teremtés, hogy mi építettük számukra .....the end . Ya némelyik kód némelyik nyilvánvaló némelyik nem és im józan lmao mi a közönséges nép nem vagyunk jó vizeken barátom .... áss a Google szabadalmak és pubchem a "rokon vegyületek" secion ezeknek a bioszintetizált vegyületek előállított génmódosított baktériumokat ....az n-izopropilbenzilamin van szabadalmak és vegyületek több szervezet, hogy ez egy mikrokristály bla bla bla bla, de képes kapszulázni dolgokat, mint a vax és van szó szerint egy kibaszott beteg és teljesen írja fel, hogy ez egy életképes eszköz a hiv szállítás és a fertőzés a gazdatest . És mindenhol ezt látom, mert 10 évvel ezelőtt a szemétnek ugyanaz az íze, ugyanaz a szaga, ugyanaz a szaga, minden ugyanaz.
Im Kezdek egyre jobban aggódni, hogy valami nagy dolog készülődik ....yall stay safe and bee good