Question Mennyibe kerül egy meth-laboratórium felállítása?

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Ha megkérek valakit, hogy állítson fel egy met-labort Mennyibe kerülne?

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Egy személy 100 dollár alatt 100 dollárért állíthat elő valamennyit efedrinből. A felszereléshez szükséges felszereléshez, ami egy félig legális vegyszerből való induláshoz szükséges a =< 1 kg-os tartományban, 1000 dollárt javaslok + folyóvíz és áram. Ez nem túl puccos. Ha a nikkel-dimenzionáltad, akkor 500 dollárból is be tudnál csúszni, de ez titkos lenne, és a sarkoknál is spórolnál. Ez csak az én véleményem.

methmaker009

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Király. A költségek nagyon vegyszerről vegyszerre? Nem hiszem, hogy van valaki, akit fel tudok bérelni, hogy futtassa off partok.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Ez így van, de még a különböző beszállítóktól és különböző mennyiségben is. Mint mondtam, 5 barátom elmehetne egy doboz sinus tablettáért, és megvehetném a dolgokat, hogy minden mást elkészítsek, és 10 gramm tüzet állíthassak elő 100 dollárért. Ha 1 kg-ra lenne szükségem, akkor az 1000 dollár plusz közüzemi költségek, de utána még mindig meglenne a felszerelés, és a második kg lehet, hogy 250 dollár lenne anyagban. Én nem forrást anyagok én csak becsülni. Egy doboz sinus tabletta lehet 20×120mg, (2,4g)ebből 1,8g-ot kaphatsz, és 10-20 dollárt fizetsz. Egy kg Eph-et talán 1000 dollárért találsz. Ez az ár 1/10-ed része. Ha meccscsapásokat kapargatsz, a végén azt fogod találni, hogy a törőelemek kevesebbe kerülnek. A kénsav sokkal olcsóbb, mint a sósav, ha figyelembe veszed, hogy a H²SO⁴-t 90%+-os áron megveheted a barkácsáruházban, de 37%-os hcl-t kell rendelned. Összefoglalva, a házi feladat a munka legnagyobb része.