Az A-PVP-vel való "kalandjaim" csúcspontján 3 kilót szállítottak az USA középnyugati részére 5600,00 dollárért, és amikor eladtam az utolsó grammomat, 200 dollárt gyűjtöttem érte. Most pedig itt van a kibaszott rész: Majdnem 2 hónapig ültem az első 100 grammon, amit rendeltem, és egy fillért sem kerestem! Senki, akit ismertem, még csak meg sem próbálta volna, vagy segített volna nekem bármilyen termék mozgatásában azon a területen, ahol élek. Mindannyian rettegtek tőle, és a hírmédia meggyőzte őket, hogy a végén még valakinek az arcát is megeszik belőle. Miután megismertem néhány embert, akik a szomszéd államban laktak, akik rendszeres használók voltak, a telefonom nem állt le. Ez ment körülbelül másfél évig, mindig csúcsminőségben, és soha egyszer sem vágtam le, vagy rövidítettem senkit a súlyán. Ennek eredményeként soha senki nem próbált meg kirabolni, és mindig előre fizettek. Miután a W.H.O. betiltotta, az ár az egekbe szökött, és a készletem nagyon gyorsan elfogyott. Soha nem gondoltam volna, hogy lehetetlen lesz többhöz jutnom, de azóta egyetlen egyszer sem volt. Az első lecke, amit megtanultam, az az, hogy olyan területet kell találnod, ahol van piac a termékedre, hogy nyereséges legyél. A következő az volt, hogy mindig tartsd be az ígéreteidet. Ez duplán vagy akár háromszorosan is érvényes a beszállítóidra. Soha ne légy tiszteletlen, és ne keress jobb üzletet, ha már jól megy a dolog. Végül, de nem utolsósorban, soha ne bízz meg egy nőben.