Question Hogyan tisztítsam meg az amfetaminsót

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Srácok követtem a bemutatót a breaking bad csatornából, és azt hiszem, 60% amfetamin és 40% szulfátot kaptam, ami amfetamin sókká teszi. Im kíváncsi először is, hogy mi kellene jönnie a NaBH4 és P2NP reduktív animációs folyamatból, és hogyan tisztítsam meg?!??🙏

Acidosis

Don't buy from me
Resident
Reaction score
146
Az írásod nagyon összezavar, nem értem mire gondolsz, amikor azt mondod, hogy 60% amfetamin és 40% szulfátot kapsz, mert ennek semmi értelme, a szulfát csak a só, ami kicsapódik, ha kénsavat adsz egy amfetaminmentes bázishoz, Ugyanúgy, mintha egy másik savat, például sósavat adsz hozzá, akkor a sót hidroklorid formájában kapod, tehát valami hiba lehet az írásban, mert mint olyan, nincs értelme. A p2np bármilyen módon (al/hg vagy nátrium-bórhidrid) történő redukciója amfetaminmentes bázist eredményez, és minden vegyszer szabadon alkothatja a számára legmegfelelőbb sót a bármilyen redukciós módszerrel kapott szabad bázisból. A szintetizátorban fellépő hibák által esetlegesen szennyezett amfetaminsók tisztítására vonatkozóan egy jó és mindenki által leginkább használt módszer az, hogy az amfetaminsót rövid időre jéghideg acetonban feloldjuk, majd leszűrjük, mert az acetonban sok szennyeződés oldódik fel, és az amfetamin nem oldódik fel az acetonban, amíg az nagyon hideg, mivel az oldhatósága nulla. Remélem sikerült valamit tisztáznom számodra. Üdvözlet és áldás.

• Like
Reactions: HHH

HHH

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
8
Köszönjük!!! A kérdésem a következő volt: "Hogyan tisztíthatom az amfetamin sókat amfetaminná?". Megpróbálom a hideg acetonos módszert, és meglátjuk, hogy működik-e. Megkérdezhetem, hogy milyen tisztaságot kapunk ez után a szűrés után?