J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 Mar 10, 2022 #1 Van dimetil-formamidom, és nem tudom, hogyan alakítsam át formamiddá.
WillD Expert Joined Jul 19, 2021 Messages 774 Reaction score 1,061 Points 93 10 Mar #2 Csak az emberi és állati májenzimek anyagcsereútja, a másik út nem ismert számomra, ha valaki tudja, megoszthatja. Upvote 0 Downvote
Csak az emberi és állati májenzimek anyagcsereútja, a másik út nem ismert számomra, ha valaki tudja, megoszthatja.
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 11 Mar #3 Hozzáadok 37%-os sósavat, és a sósavval szennyezett vizes hangyasavat desztillálom le. Upvote 0 Downvote
T thachemist Don't buy from me New Member Joined Mar 17, 2022 Messages 1 Reaction score 0 Points 1 17 Mar #4 Ne fáradjon azzal, hogy DMF masszív hulladékkal próbáljon hangyasavat előállítani. Ehelyett készítse el glicerinből és oxálsavból. Nagyon könnyen kivitelezhető. Megkérdezhetem, hogyan sikerült DMF-et szereznie? Upvote 0 Downvote
Ne fáradjon azzal, hogy DMF masszív hulladékkal próbáljon hangyasavat előállítani. Ehelyett készítse el glicerinből és oxálsavból. Nagyon könnyen kivitelezhető. Megkérdezhetem, hogyan sikerült DMF-et szereznie?
J Jack Don't buy from me Resident Joined Oct 24, 2021 Messages 53 Reaction score 18 Points 8 17 Mar #5 Nem lehet megvásárolni a kémiai beszállító cégektől, ez nem illegális. Upvote 0 Downvote