hogyan tudok otthon metamfetamint készíteni azzal, amim van

victimtulip

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
A következő összetevőkkel rendelkezem:

KMnO4 [kálium-permanganát].
Pszeudoefedrin HCl - 100 tabletta, mindegyik 30 mg pszeudoefedrint és 200 mg ibuprofent tartalmaz.
Izopropil-alkohol
Aceton
!! Nincs Muriatikus savam vagy sósavam.

Van rá mód, hogy abból, amim van, gyógyszerhez jussak? Nincs laboratóriumi felszerelésem. Eredetileg azt gondoltam, hogy megpróbálom a metkatinont, mert az tűnik a legegyszerűbbnek és nem veszélyes, de nem találtam gyors szintézist, amit 12 óra alatt be tudnék fejezni. Készíthetek metamfát abból, amim van, de nem a shake n bake módszerrel? Nem szeretném felgyújtani a házamat, és nem hiszem, hogy képes lennék arra, hogy ne csináljak semmi rosszat, és aztán kockáztassam az életemet egy drogért...

diogenes

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
99
Szia, csak felhoztam ezt a témát. Úgy vettem észre, hogy a legtöbb országban a pszeudoefedrin vény nélkül kapható pl. ibuprofennel kombinálva, ahogy fentebb említettem. Mi lenne a legjobb módja a pszeudo és az ibuprofen szétválasztásának?

MadHatter

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
425
Az ibuprofén nagyon alacsony vízoldékonyságú, míg az efedrin nagyon jól oldódik.
Az ibuprofén forráspontja 157 C, míg az efedrin jóval 200 C felett bomlik.
Ez azt jelenti, hogy az ibuprofent vagy minimális mennyiségű vízzel kiszűrheted, vagy kiforralhatod a felmelegített porkeverékből, miután minden töltőanyagot leválasztottál.
Minden fizikai tulajdonság elérhető a PubChem-en, csak tegye a két anyagot egymás mellé, és hasonlítsa össze a statisztikákat.