Látom, hogy sok választ kaptál feltételezve, hogy nagyszerűek, akik írták őket, nem olvastam, a pszilocibint őrléssel lehet kivonni, és azt hiszem, egy 1:1 tömeg szerinti etanolos extrakciót feltételezve némi vízzel, amelyet később desztillálnak le, a legjobb tippem lenne egy egyszerű módja annak, hogy kivonatot készítsek a mushys-ból, most cipős dobozok vannak a pan subtrops-ból és néhány irigy monotubból, ez egy mikológiai forró széria volt számomra, contam szabad olyan sokáig égettem át az összes agar lemezeket és átviteleket, valamint a legtöbb szemet a szemekbe azoktól az első átvitelektől, van néhány lila misztikus lc, amely olyan gyorsan kolonizálódik, és nagyszerű terméket készít, ha megpróbálja kivonni őket folyékony etanolba és vagy etanolba és dh20 lesz egy útvonal, fogadok, hogy nagyon könnyen megtalálhatja a folyamatot, hogy most már sok helyen legálisak, Amit én csinálok, az nagyszerű, és fel az összes abortuszom vagy oldalsó vagy az, hogy nem úgy néz ki, mint valami, amit valaha is adok valakinek egy zsákos időszakban, és amikor felhalmozódnak egy kvart üvegre, beteszem őket egy magic bulletbe egy rövid robbanási ciklusra, majd kapok egy nagyon tiszta citromlevet a teljes élelmiszerektől, ami olyan jó ízű, és összekeverem a kettőt, lehet szűrni néhány óra után, de én általában hagyom, hogy tegye meg a thang szobahőmérsékleten 12 órán át fagyasztani chil és szűrje le, majd inni a citromlé injekciókban ez jobb, mint bármelyik csokoládé vagy bármi, amit csináltam, akkor nyilvánvalóan oszthatja, hogy így és a citromsav teszi a hatalmas különbséget jó szórakozást odakint és vigyázz az egódra lol