- Language
- 🇬🇧
- Reaction score
- 5
hez,
az elmúlt 20 évben az amfetamin előállításakor mindig kivontam a P2NP-ből a szulfátot.
Most a foszfátot 75%-os foszforsavval akartam előállítani.
A freebase-om pontos súlyát nem tudom (kis tétel volt, 10g P2NP). A feldolgozást ezúttal is a lehető legkisebbre akarom csökkenteni, ezért nem fogom desztillálni a terméket, hogy jobban meghatározhassam a súlyt).
Eddig mindig annyi savat (H2SO4) adtam hozzá, amennyi a PH értéke ~6. A freebase-t előzetesen megszárítottam és vízmentes acetonban feloldottam.
Mi lenne most az eljárás a foszforsavval, ami 75%-ban sok vizet tartalmaz.
(és a foszfát állítólag jobban oldódik vízben, mint a szulfát)?
Úgy fogom csinálni, mint a H2S04-el, de az rendben van, hogy ugyanolyan Ph szinten ~ 6-nál megállok ?
Sajnos elég gyér az információ, amit erről találok.
Tudnátok adni valami információt vagy linket ? Ez nagyszerű volt
az elmúlt 20 évben az amfetamin előállításakor mindig kivontam a P2NP-ből a szulfátot.
Most a foszfátot 75%-os foszforsavval akartam előállítani.
A freebase-om pontos súlyát nem tudom (kis tétel volt, 10g P2NP). A feldolgozást ezúttal is a lehető legkisebbre akarom csökkenteni, ezért nem fogom desztillálni a terméket, hogy jobban meghatározhassam a súlyt).
Eddig mindig annyi savat (H2SO4) adtam hozzá, amennyi a PH értéke ~6. A freebase-t előzetesen megszárítottam és vízmentes acetonban feloldottam.
Mi lenne most az eljárás a foszforsavval, ami 75%-ban sok vizet tartalmaz.
(és a foszfát állítólag jobban oldódik vízben, mint a szulfát)?
Úgy fogom csinálni, mint a H2S04-el, de az rendben van, hogy ugyanolyan Ph szinten ~ 6-nál megállok ?
Sajnos elég gyér az információ, amit erről találok.
Tudnátok adni valami információt vagy linket ? Ez nagyszerű volt