Segítség a vodkában lévő régi nyesedékekkel kapcsolatban

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Szóval két évvel ezelőtt volt egy tisztességes szabadtéri termésem. Az összes nyesedéket egy 5gal vödörbe tettem , vodkával lefedve és a fészeremben hagytam legalább egy-két évig. A cefrét leszűrtem, egyszer-kétszer átöblítettem némi vízzel és konszolidáltam. A végén körülbelül 2 vagy 3 gallon sötétbarna/fekete folyadékot kaptam. Vettem egy litert, és szobahőmérsékleten sűrű gyantát hagyva kifőztem. Végül néhány fecskendővel végeztem. Az evés után QUITE A BIT a ponton volt olaj lebegett a WC-csészében másnap reggel a kávé üzletem után ;]. Úgy találtam, hogy ez az anyag nem észrevehetően pszichoaktív. Eredetileg RSO-t akartam készíteni, rájöttem, hogy ez nem a megfelelő módszer. Akkoriban úgy gondoltam, hogy jobb, ha hagyom, hogy a vodka elidőzzön a növényi anyaggal. Tehát itt vannak a kérdéseim:

1. Vajon a több liter folyadék vagy a fecskendők érnek-e valamit ezen a ponton. Képes vagyok-e megmenteni/izolálni a pszichoaktív anyagokat? Hogyan?
2. Most tudtam meg, hogy a CBD-t delta9-é alakítják át (azt hittem, mindent tudok a fűről) - van ebben valami lehetőség?
3. Bármilyen tipp, javaslat, ötlet, észrevétel stb. Köszönöm srácok és lányok.