Question Segítsen nekem egy gyógyszer azonosításában...

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Srácok szükségem van a segítségetekre, néhány drogdíler elmagyarázta nekem, hogy valami új jött fel a drog világában, a hatása olyan, mint a kokain amfetamin és valami más együtt, hogy az eufória jön a hullámok és nem egy eufória jön, és ez tart sokáig, hogyan magyaráztuk ofcourse ő nem tudja a nevét a kábítószer, de ő megpróbálta elmagyarázni nekem, hogyan működik, így ez tiszta fehér porban talán valaki valahogy tud segíteni nekem?

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
Lehet dimetokain vagy a szintetikus katinonok egyike, amely olyan dolgokat tartalmaz, mint a mefedron, a bupropion és sok más. Olyan sok dizájner drog van odakint, amelyet most név szerint árulnak, vagy valami másként adnak el, vagy hasonló anyagok keverékébe préselnek, mint a tabletták, kokainba vágva és bármi másba, így nehéz megmondani.

mrshootyouup

Don't buy from me
Resident
Reaction score
3
Véleménye szerint mi lehet ez? Azt mondják, hogy a cucc az USA-ból érkezik Európába.

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
74
Deals
26
További információk nélkül nem igazán tudnék jó tippet adni. Kaphat néhány mobil detektáló tasakot online vagy reagens teszteket, hogy segítsen egy jó kiindulási ponthoz. Ha lenne pénzem, befektetnék laboratóriumi felszerelésbe vagy egy olyan spektrométerbe, mint a Detectachem Raman 7 (a wish I have one listán), és tesztelnék termékeket az emberek számára. Bár nem vagyok benne biztos, hogy ilyen típusú terméket eladnának egy normális embernek.

armanimani

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
53
Valószínűleg valamilyen szintetikus katinon, ahogy a @prophet mondta, tucatnyi új kutatási vegyi anyagot szintetizálnak a világon.