Question Segítség! A D-Meth-em kezd furcsává válni!

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Hidrogén-kloridgázt vezettem át D-met és aceton keverékén, és fényes port kaptam.
Ez különbözik a hidroklorid portól. Olyan, mint a nagyon finom "jég"!
Szeretném a met-hidrokloridot kinyerni, majd a hidrokloridot feloldani és átkristályosítani, hogy nagy kristályokat kapjak!
De nem tudom mit csináltam rosszul?
Most feloldhatom ezt a finom jeget vízben és átkristályosíthatom?
Vagy fel kell oldanom és nátrium-hidroxidot adni hozzá, hogy FB olajat kapjak, majd újra kell csinálni?
Istenem, valaki mondja meg légyszi, hogy mit csináljak!!!!

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
A kilátások alatt mást ért, egyszerűen feloldhatja 90%-os IPA/vízben, és hagyhatja, hogy lassan elpárologjon a nagy kristályok számára.

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Szeretném megkérdezni, most nagyon kicsi kristályaim vannak, akkorák, mint egy tűhegy! Mert hidrogén-klorid gáz bevezetésekor közvetlenül kicsapódik! Tehát nagyon kicsi!

A tűhegynyi méretű kristályok felhasználhatók közvetlenül az átkristályosításhoz?

Vagy újra metamfetamint kell szereznem, újra hidrogén-klorid gázt kell bevezetnem, a hidrokloridot kell kinyernem, majd átkristályosítanom?

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Ha tiszta, akkor úgy használhatja, ahogy van.

qwe111

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Üdvözlöm uraim, kétszer csináltam ugyanazt a módszert, és különböző eredményeket kaptam!
A bal oldali első a hidroklorid, tudom, hogy bizonyos arányú oldószerben feloldható és átkristályosítható!
A második ugyanezzel a módszerrel, ez inkább kristályosodik!
Azt szeretném tudni, hogy a másodikat lehet-e oldószerben feloldani, majd az oldószert elpárologtatva nagy kristályokat kapni???

Attachments

• HjSq965Je8.jpg
    HjSq965Je8.jpg
    2 MB · Views: 34

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Természetesen tökéletesnek tűnik a kristályosítás :)

riahisunak

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
hagyja abba a hülye kérdéseket , ez az oldal a végén lesz valaki megöli, van olyan emberek, mint te, akik nyilvánvalóan fogalma sincs, mit csinálsz. hogyan jutottál ilyen messzire, nem értem, őket kérdéseket kérdezel nem olyan kérdés, amit egy személy kérdez, ha éppen most gázosított egy oldatot gázzal.
A napok visszaszámlálnak a fórum életére az olyan emberek miatt, mint te.