Question Problémája van az a-pvp kristályosításával kapcsolatban

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Helló, őszintén értékelem, ha tudna segíteni nekem, és hasznos javaslatokat adna. Nemrég követtem a szintézist lépésről lépésre. De a sav keverékbe történő hozzáadása után nem jelenik meg kristály. Csak két rétegre osztott keveréket kaptam. A felső réteg, mint egyfajta olaj, nem oldódik vízben. Az alsó réteg feloldódhat vízben és pszichoaktív. Mi a probléma? Mi a baj? Kérem segítsen nekem és megköszönném.

Attachments

• ZSnEvmMd72.jpg
    ZSnEvmMd72.jpg
    3.9 MB · Views: 40
  • WEjqtdfTy4.jpg
    WEjqtdfTy4.jpg
    4 MB · Views: 25

APVP-EU

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Van oldószer a keverékben? Rengeteg ilyen (apró) problémám volt, mire mindent rendbe tettem!

untryrgos

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
13
Megoldottam a problémát. Először is, ha nehézolaj kerül a főzőpohár aljára, ne dobja ki. Válassza szét az olajat, majd adjon hozzá egy kis vizet, győződjön meg róla, hogy túl sok savat ad hozzá. Miután kidobta az olajat, amely nem tud feloldódni a vízben, adjon több NaOH-t a vízhez és a petróleuméterhez. Láthatod, hogy a petróleuméter vörös lett. Ezután extraháljuk ki, és válasszuk el a petróleuméter szintjét. Kérem, adjon hozzá megfelelő HCl és aceton keveréket.Ne adjon hozzá túl sok savat, különben ismét nehéz olajat kap. Végül adjon hozzá petróleuméter keveréket. A kristály megjelenik a főzőpohárban.