- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 22
Ez a fórumrészleg kurva jó lol!
Kaliforniában, ha elkapnak egy olyan pipával, amely metamfetamin "maradékot" tartalmaz, akkor vádat emelnek a kábítószerrel kapcsolatos cselekményekért.
Ha a buborékon kívül bárhol van az errr-errr, akkor birtoklás.
Történet:
Hát a haverom otthagyott egy helyet, és nem akart valamiért egy zacskót cipelni a zsebében.
Ezért egy egész nyolcas golyót olvasztott a buborékba, mielőtt elindult volna.
Elfelejtettem a részleteket, amik oda vezettek, hogy kipukkadt.
Elkerülte a hosszabbítást és a plusz büntetést, mert beleolvasztotta a pipájába.
Ő volt az első dílerem, és amikor elkapták, LOL, észrevettem!
A srác a barátom volt - ugyanúgy, ahogy Cartman a South Parkban egy szaros seggfej volt, mégis... barátom volt... nekem volt a szarom, és hajlandó voltam elviselni a nagy száját. Fogalmazzunk így. LOL.
Kaliforniában, ha elkapnak egy olyan pipával, amely metamfetamin "maradékot" tartalmaz, akkor vádat emelnek a kábítószerrel kapcsolatos cselekményekért.
Ha a buborékon kívül bárhol van az errr-errr, akkor birtoklás.
Történet:
Hát a haverom otthagyott egy helyet, és nem akart valamiért egy zacskót cipelni a zsebében.
Ezért egy egész nyolcas golyót olvasztott a buborékba, mielőtt elindult volna.
Elfelejtettem a részleteket, amik oda vezettek, hogy kipukkadt.
Elkerülte a hosszabbítást és a plusz büntetést, mert beleolvasztotta a pipájába.
Ő volt az első dílerem, és amikor elkapták, LOL, észrevettem!
A srác a barátom volt - ugyanúgy, ahogy Cartman a South Parkban egy szaros seggfej volt, mégis... barátom volt... nekem volt a szarom, és hajlandó voltam elviselni a nagy száját. Fogalmazzunk így. LOL.