Question Sikertelen 2b4mp szintézis

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Tehát ez a 4. alkalommal szintetizálom a 2b4mp-t a 4 metilpropiofenonból.

De ezúttal nem kaptam semmiféle 2b4mp-t, hanem ezt a ragasztós cuccot kaptam üvegben.

Xpoba1rIzd

Tettem 150 ml 4 metilpropiofenon lombikba, majd hozzáadtam 120 ml Hbr majd lassan adtam peroxid 50% lassan, amíg megállt a színváltozás, utána adtam vizet a lombikba, de ezúttal nem kristályosodott 2b4mp? Miért van ez? Mit csináltam rosszul próbáltam ugyanezt az elmúlt 3 alkalommal és kristályosodott? Mit tehetek most? Ez a cucc most már használhatatlan? Dobjam ki, vagy még mindig tudok 2b4mp-t készíteni vele?

Attachments

• 3UlePpsF86.mp4
    7.5 MB · Views: 0

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Írja le részletesen, hogyan szintetizált. Hagyja hűvös helyen, fedő alatt, amit kapott. Írja le a reagenseket és a felhasznált reagensek mennyiségét.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Oké, akkor most részletesen

Van peroxid 50%, így amikor először szintetizálok, 36%-ra vizezem le a vizet.
De amikor a 2. és 3. alkalommal szintézist csináltam, elfelejtettem, hogy 36%-ra vizezzem le, és jobb eredményeket kaptam, nem tudom, hogy az 50%-os peroxiddal hogyan...

Szóval 4. alkalommal megint 50%-os peroxidot használtam, de ezúttal nem kristályosodott ki.

Ezt követtem ->

150ml 4 metilpropiofenont adtam a lombikba, majd 120ml 48%-os Hbr-t adtam hozzá.
És 10 percig kevertem.

Aztán vettem 55ml peroxid 50% és hozzáadtam a cseppentő tölcsérben és cseppenként adtam hozzá lassan lassan, fehér volt, amikor hozzáadtam a peroxidot, vörös narancssárga lett, majd ismét fehér lett, addig adtam, amíg meg nem szűnt a színváltozás, kb. 30-35ml peroxidot használtam és a hőmérséklet 40-50 között volt, többnyire 45 alatt ( még egy dolog, a hőmérőm nem érinti a folyékony anyagot, 2-3 hüvelykkel az oldat felett marad, ezt a hőmérsékletet mondom neked)

Miután hozzáadtam a peroxidot, 10 percig kevertem, majd hozzáadtam 370ml vizet (normális oké oké hideg víz, nem annyira hűtött) ezután a szakasz után mindig kristályosodott valamilyen fehér ragasztó anyaggá, de ezúttal nem volt valami ragasztó anyag van a folyadékban, de narancssárga, így félretettem a keveréket több mint 24 óra telt el.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Most már nem tudom, hogy adjak-e még több peroxidot? Vagy egy srác azt mondta ke állítsa be a ph-szintet (nem tudom, hogyan kell csinálni)? És valaki azt is mondta nekem, hogy a crystallizan nem szükséges én is szintetizálhatok folyadékkal, de megint nem tudom, hogyan kell ezt csinálni, fantasztikus lenne, ha tudna segíteni nekem.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Amikor elkezdek keresni némi pénzt fogok hozzájárulni néhány adományt, mint köszönet gesztus fenntartani ezt a fórumot

WillD

Expert
Reaction score
1,087
A peroxid után nem kell vizet hozzáadni. Most hagyja a keverésen, amit tett. Esetleg mérje a pH-t, ahogy fentebb írták, hogy megoldja, hogy szükséges-e még egy HBr hozzáadása.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

Hozzáadtam vizet, mert a szintézisben említettem, és az utolsó 2 alkalommal működött, mint a víz hozzáadása után 10 perc alatt kristályosodott.

View previous replies…

WillD

Expert
Reaction score
1,087
Ha a reakció nem ment át, víz csökkentett koncentráció. Meg kell próbálnia hosszabb ideig keverni, hozzáadhat fűtést 30 * C-ig.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Hogyan csökkenthetem a vizet az oldatból, mert már keveredik benne, vannak rétegek tho az oldatban, de nem vagyok biztos benne, hogy melyiket kell eltávolítanom és hogyan, és ha fűtést adok hozzá, nem fog égni 2b4mp? Mert azt hallottam, hogy a 2b4mp hatása a hőt növeli.

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Az összes felső réteget el kell távolítanom ? Hagyja benne a narancssárga ragasztóanyagot

Attachments

• 7UwF5kC16y.mp4
    7.5 MB · Views: 0

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Köszönöm ember,bDe én már hozzáadott peroxidot kell eltávolítani a vizet, majd adjunk hozzá több peroxidot? És a keverő?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Akkor most csak bekapcsolom a keverőt és hagyom? Mennyi ideig? És milyen ph-szintre van szükségem? Mennyi hbr-t kell hozzáadnom? A keverőt is vízzel kell bekapcsolnom, mert az már benne van, vagy próbáljam meg kiszűrni a vizet? Elnézést a túl sok kérdésért uram, kezdő vagyok ebben az egészben

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
3,012
Deals
1
Először is, biztos, hogy a 4'-metilpropiofenont használta?
Van egyértelmű videó bemutató. Csak ismételje meg lépésről lépésre.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Igen, 4 metilpropiofenon volt, 2b4mp 3 alkalommal készítettem ugyanolyan vegyszerrel, nem tudom, mit csináltam rosszul ezúttal.

Ezt a módszert követtem.

https:// bbgate.com/en-gb/threads/pr...ursor-for-mephedrone-two-different-ways.7042/

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Mennyi ideig kell keverni a peroxid hozzáadása után? És a cucc, amit most kaptam, haszontalan?? Ki kell dobnom? Szerintem vissza lehet nyerni, de nem tudom, hogyan.

View previous replies…

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Mit tegyek most? Ki kell dobnom? A folyadékot, ami nálam van ? @$!$?

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
1mjlQgtzDB

ifeelsorry

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
5
Ez a videó és az általam követett lépés ugyanaz, de a peroxid hozzáadása után vizet adtam hozzá, és addig keverte, amíg a folyadék porrá nem vált, majd vizet adott hozzá, így legközelebb mennyi ideig kell keverni????