Eutilon

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Szeretném megkérdezni, hogy a nagy kémikusok itt meg tudják-e mondani, hogy milyen kémiai anyagból készül az Eutilone és a szintézis konkrét lépései, mert meg akarom tanulni Xi

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
780
A diklórmetánban brómra oldott 3,4-metiléndioxi-butrofenon 3′,4′-metiléndioxi-2-brombutrofenont ad. Ezt a terméket diklórmetánban feloldottuk, majd etil-amin vizes oldatához adtuk. Ezután HCl-t adtunk hozzá. A vizes réteget eltávolítottuk és nátrium-hidrogénkarbonát segítségével lúgossá tettük. Az amin extrakciójához étert használtunk. Az eutilon kinyeréséhez egy csepp éter és HCl oldatot adtunk.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Helló legtekintélyesebb vegyész, az Ön protokollja szerint 3′,4′-metiléndioxi-2-bromobutrofenon nem találtam pontosan CAS Meg tudja mondani nekem, és elmondja a részletes szintézis lépéseit Nyersanyag felhasználás etilamin vizes oldat tartalma Szintézis hőmérséklet-szabályozás Időszabályozás Követni fogom a szintézis protokollját, és itt fogom feladni Köszönöm szépen Ön egy nagyon tiszteletre méltó személyiség.

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
780
Miért ezt az anyagot választotta a szintézishez? A pszichoaktív tulajdonságai sokkal rosszabbak, mint a metilonnak, és a fő prekurzor sokkal többe kerül.

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Kedves kémikus, megtiszteltetés számomra, hogy válaszolhat nekem, meg akarom tanulni a Xi Eutylone-t, mert ez az anyag átmenetileg elkerülheti a jogi kockázatokat a területemen, és népszerűbb, ezért kérem, mondja meg nekem a szintézis részletes lépéseit és a prekurzor CAS-ját, várom a válaszát, és a részletes válasza nagy segítség lesz számomra

hello999

Don't buy from me
Resident
Reaction score
2
Kedves kémikus, megtiszteltetés számomra, hogy válaszolhat nekem, meg akarom tanulni a Xi Eutylone-t, mert ez az anyag átmenetileg elkerülheti a jogi kockázatokat a területemen, és népszerűbb, ezért kérem, mondja meg nekem a szintézis részletes lépéseit és a prekurzor CAS-ját, várom a válaszát, és a részletes válasza nagy segítség lesz számomra

gtm17

Don't buy from me
New Member
Reaction score
0
Szükségem van egy legális eutilone eladó tud valaki mutatni nekem a megfelelő irányba?

newlab

Don't buy from me
Member
Language
🇬🇧
Reaction score
0
Hello még mindig Eutylone szállítót keres?