- Solutions
- 2
- Reaction score
- 599
A The Construction And Operation Of Clandestine Drug Laboratories (A titkos kábítószer-laboratóriumok felépítése és működtetése ) című könyv elolvasása biztosan segített volna neki.
A laboratórium felállításakor feltétlenül fontos, hogy a helyszínt úgy válasszuk meg, hogy vészhelyzet esetén ne lehessen visszakövetni.
Azzal is nagyobb kockázatnak teszed ki magad, ha felesleges vagy nem érintett embereknek adsz tudomást a működésedről.
Lehetséges elbaszások a fickó részéről:
- Prekurzorok átvétele a nevén
- Laboratóriumi felszerelés átvétele a saját nevében
- A laboratórium bejegyzése a saját nevén
- Mások tudomására hozta (esetleg azzal hencegett, hogy ő lesz a következő Walter White, nem tudom).
Tehát alapvetően mindent rosszul csinált, amit valaki rosszul csinálhat, nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a helyes OPSEC.
Az alábbi cikkek német nyelvűek, de érdekes történet, ha lefordítják angolra.
CLEARWEB FIGYELMEZTETÉS
A laboratórium felállításakor feltétlenül fontos, hogy a helyszínt úgy válasszuk meg, hogy vészhelyzet esetén ne lehessen visszakövetni.
Azzal is nagyobb kockázatnak teszed ki magad, ha felesleges vagy nem érintett embereknek adsz tudomást a működésedről.
Lehetséges elbaszások a fickó részéről:
- Prekurzorok átvétele a nevén
- Laboratóriumi felszerelés átvétele a saját nevében
- A laboratórium bejegyzése a saját nevén
- Mások tudomására hozta (esetleg azzal hencegett, hogy ő lesz a következő Walter White, nem tudom).
Tehát alapvetően mindent rosszul csinált, amit valaki rosszul csinálhat, nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos a helyes OPSEC.
Az alábbi cikkek német nyelvűek, de érdekes történet, ha lefordítják angolra.
CLEARWEB FIGYELMEZTETÉS
PressReader.com - Digitális újság és magazin előfizetések
Digitális újságos stand, amely a világ több mint 7000 legnépszerűbb újságját és magazinját tartalmazza. Élvezze a korlátlan olvasást akár 5 eszközön a 7 napos ingyenes próbaverzióval.
www.pressreader.com
Tiroler Polizei schnappt Möchtegern-Walter-White
Das schnellste Newsportal - Die Newsplattform heute.at berichtet naponta 24 órán át minden hírről és hátteréről Aktuell, Länder, Politik, Welt, Sport, Community, People, Szene, Digital, Wirtschaft, Jobs, Genuss, Gesundheit, Tiere, Science, Wohnen, Reisen, Fashion and Beauty...
www.heute.at