Question Tudja valaki, hogyan lehet a canabinoid olajat kristályosítani?!

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Tudja valaki, hogyan kell kristályosítani a canabinoid olajat?!!! Plezse PM me!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
a NuggMD szerint a thc izolálva nem kristályosodik, fehér port képez. a szar, ami kristályosodik, az a thc-a.

Itt van egy bemutató arról, hogyan lehet thc izolátumot készíteni, de szükséged lesz némi laboratóriumi felszerelésre.

itt egy kicsit egyszerűbb bemutató, de nem tudom, hogy ez vezet-e thc izolátumhoz, mivel a képek zöldek. csak azt mondja, hogy "thc por", de ez sokkal megvalósíthatóbb egy otthoni szakács számára.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
A dolog egy vásárolt som 5cl cannabinoid olajat Tudom korábbi tapasztalatból hogy bármilyen cannabinoid folyékony formában ha csak lehűtöd id le és hagyod szabad térben szilárddá teheted a dolgot de csak kérdeztem hátha valaki tud más módot vagy gyorsabb utat!!! Thx a válaszért!!! Keep it UP!!!!

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
386
Csak 5cl van benne? ha igen, akkor a folyamatnak hasonlónak kell lennie, mint a thc izolátum dolognak, amit küldtem, csak egyszerűbb. afaik u just winterize that shit (ted it in etanol vagy ur preferált oldószer, hagyjuk a fagyasztóban egy éjszakára, szűrjük, hogy eltávolítsuk a szilárd anyagokat, amelyek zsírok és hasonlók), pároljuk el (maradj távol a magas hőmérsékletektől, mert azok lebonthatják a kannabinoidokat), hagyjuk átkristályosodni, szűrjük le, esetleg mossuk át újra egy oldószerrel, és szárítsuk/szárítsuk meg. kérj valakitől egy második véleményt tho ^^;

Szintén az én hibám, hogy a "könnyebb bemutató", amit küldtem, a virágból való kivonásról szólt, nem az olajból. volt egy agyrém, bocsánat.

porC

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
30
Its ok bro I appreciate the efort ther3 sok tudó ember van körülöttünk, de nem mindegyikük aktív mondjuk így!!!!

The-Hive

Moderator in UK section
Resident
Reaction score
260
Deals
1
THC gyémántok gos olajból/szilánkból az oldószer elpárolgása tiszta THC-A kristály boszorkány körülbelül 98%-os tisztaságú.