Question Ellenőrzött anyagok?

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Hey
Szeretném tudni, hogy a rendelés cuccok, mint a toluol, xylol vagy a sav biztonságos vásárolni ebay vagy Amazon vagy ez végül is fog kapni nekem bajba? Tehát ez regisztrálva van, ha együtt vásárolják meg.

Vagy csak a metilamin ect ellenőrzött anyag és annak lehet rendelni egy gyógyszergyárból de ők tájékoztatják a hatóságokat róla.

Mit lehet könnyen rendelni és mit kell csak névtelenül rendelni mint a dn piactéren?

WillD

Expert
Reaction score
1,061
Mindenesetre az ilyen dolgokat olyan személy számára kell megvásárolni, aki soha nem fog a laboratóriumban dolgozni. Egy idő után vegye el a reagenseket ettől a személytől. Ennek elegendő viszontbiztosításnak kell lennie. Egyes vállalatok még az ilyen vásárlásokhoz is megkövetelhetik a dokumentumokat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk Önnek a szükséges üzletben.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Thx, azt hittem, az amazon nem lesz probléma, de ehhez ajándékkártyát fogok használni, és megrendelem egy átvevőállomásra.

Greeez

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Az Amazon nem árul tiltott vagy korlátozottan forgalmazott anyagokat, így bizonyos titoktartási intézkedések betartásával vásárolhat ott. De mindig tartsa szem előtt, hogy a vegyi anyagok, például az építőipari aceton nevei alatt más oldószerek szennyeződéseit, köztük vizet tartalmazó keverékeket értékesítenek.

1019er

Don't buy from me
Resident
Reaction score
50
Tudom, hogy a 100% csak a technikai Aceton nem az orvosi. Meg kellene szárítanom, hogy 100%-os legyen, vagy el kellene mennem a gyógyszertárba.
Csak aggódtam, hogy az Amazonról toluolt és 37% -os savat rendelek az ebayen.
Sosem volt gondom az Amazonon keresztül aceton vagy izo rendelésével.