Láttam az eBay-en a 2,5-dimetoxi-4-etil-tiobenzaldehid (nincs tokszám , m.p 86-88C) hirdetését. Mi lehet ez egy "jó" termék prekurzoraként?
Bármilyen segítséget és útmutatást megköszönök.
Találjon sok nagyszerű új és használt lehetőséget, és szerezze be a legjobb ajánlatokat a 2,5-dimetoxi-4-etil-tiobenzaldehid min 97% 5 Gram a legjobb online árakon az eBay-en! Ingyenes szállítás sok termékhez!
Ha jól értem, használható-e az összes DOx-családba tartozó termék előfutáraként? Ha nem az összes, akkor melyikhez?
Hol találhatnám meg a következő lépéseket és részletes eljárást a szintézishez, ha lehetséges, fejlett laboratóriumi berendezések nélkül?
Köszönöm minden segítségét
Mit értesz "fejlett laboratóriumi berendezések" alatt? Egyszerű lombikok és kondenzátorok? Nézze meg itt a DOx fenetilamin sorozat (DOB, DOM, DOI, DOC) szintéziseit.
Az eljárás hasonló, mint a DOM esetében.
Már mondtam, hogy a DOET-et 2,5-dimetoxi-4-etil-tiobenzaldehidből lehet előállítani.
Megnéztem, nagyon informatív volt, köszönöm a hozzászólást. "Advance" az én esetemben egy rotációs elpárologtató vagy reaktor. Csak nekem nincs ilyenem. Alapvető dolgok, mint a lombikok, kondenzátorok vagy desztillációs oszlopok vannak.
Kérdés, hogy feltárja a lehetőségeket