Question Nyírfa redukció mikrohullámú besugárzással - H3PO2/I

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Olvastam olyan cikkeket, ahol hipofoszfort használtak mikrohullámú besugárzásban, jódot is használtak mikrohullámú környezetben, ezért kíváncsi voltam, hogy van-e valakinek bármilyen információja a nyírfa redukció mikrohullámú besugárzásáról hipo, jód és pszuedoefadrin használatával?

Elméletileg arra gondoltam, hogy előkeverjük a szentháromságot, hozzáadva a mikrohullámú sütőbe, majd a szondát 160c alá állítva alacsony teljesítményen kezdjük és felépítjük...

Ha a "szag" nem kimutatható, akkor dobja vissza a mikrohullámú sütőbe egy újabb besugárzásra.

Van valakinek szakirodalma a témában?

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
a Birch-reakció nátrium- vagy lítiumfémet használ folyékony vízmentes ammóniában, a "shake and bake" nevű fattyúváltozat helyben állítja elő az ammóniát, mindkettőnek semmi köze a jódot és vörös foszfort, vagy H3PO2-t vagy H3PO3-t vagy NaI-t vagy KI-t H3PO4-gyel alkalmazó reakciókhoz. Teljesen más építkezés, bocsánat. Mindezek a reakciók exotermikusak, erősen exotermikusak, így nincs szükség mikrohullámú sütésre vagy hasonló fantáziákra.

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Köszönöm barátom, úgy néz ki, hogy ragaszkodom a köpenyhez.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,086
Deals
1
A mikrohullámok elképesztő, kiaknázatlan lehetőségeket rejtenek a kémiában a reakcióidő és az oldószer nélküli reakciók terén, de amikor ezekről a dolgokról olvas, fontos szem előtt tartani, hogy a kémiai mikrohullám nem ugyanaz, mint amivel a levesét melegíti.
Először is, a konyhádban lévő mikrohullámú sütő a teljesítmény beállításához "munkaciklust" használ. Ha a mikrohullámú sütőt 50%-os teljesítményre állítod be, akkor valójában azt csinálja, hogy teljes teljesítményen fut, és 5 másodpercig bekapcsol és 5 másodpercig kikapcsol ( nem pontosan 5 másodperc, ez gyártónként változik, hanem csak a teljes teljesítményen való futás, majd egyáltalán nem emittál). A tudományos mikrohullámú sütő valójában a magnetron teljesítményét állítja be. A mikrohullámú besugárzás hullámhossza is állítható, és általában lényegesen alacsonyabb, mint egy kereskedelmi egységé.

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Köszönöm barátom hoztam egy kémia mikrohullámú sütőt, mivel a kedvenc P2P módszerem a leuckart. Szar a hozam, de amin tele van energiával.

OrgUnikum

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
281
"A szag" - feltételezem, hogy egy RP/I vagy hasonló reakció sajátos szagára utal, amely azt jelzi, hogy a reakció befejeződött, ugye?
Van néhány vicces tény: "A szag" a fenilaceton, más néven P2P szaga. Igen, komolyan. Az extrém savas környezet és a magas hőmérséklet hatására a Meth némelyik része P2P-vé hidrolizálódik, és ez a "The Smell".

jessejames122669

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Solutions
1
Reaction score
41
Deals
3
igaz történet. Mindig azt hittem, hogy ez ggod dope szag. egészen a közelmúltig, amikor p2p-vel dolgoztam.

Throw-off

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
37
Soha nem felejtem el, amikor a mentorom kihúzta a kondenzátorba tömött papírtörlő darabját, és azt mondta: "szagold meg", mielőtt megszagoltam volna, megkérdeztem, mit keresek, a válasza: jó szaga lesz, de tudod, hogy rosszat tesz neked. Haha Fenilaceton. Igazad van.