0-ról 0+1-re haladva
Nulla kémiai háttérrel rendelkezem. Egyszer csak felbosszantott, hogy kártyát kaptam, hogy Zyrtecet vegyek. Az ok természetesen az, hogy az emberek efedrint használnak metamfetamin előállítására.
(Egyébként itt van, hogyan) Azon a bizonyos napon ez nagyon felbosszantott. Miért kellene nekem kellemetlenséget okozni azért, mert valaki, akit nem is ismerek, metamfetamint készít? Ez valami kisebbségi jelentés szarság, baszd meg, ártatlan, amíg nem bizonyított a bűnössége, faszfej. Ha belegondolsz, ez nem más, mint a KYC, hogy a kormány nyomon tudja követni, hogy mire költöd a BTC-det........... oh várj, miről is beszéltem?
Mindegy, hazafelé menet arra gondoltam, hogy "csinálok egy kis Meth-et". Még sosem gondoltam rá, de ők adták az ötletet a fejembe.
Azóta ez egy klassz titkos hobbivá vált számomra (nem próbálok üzletet csinálni belőle). Több forrást is megnéztem, és az infók ott vannak, megtanultam, hogyan kell egy nap alatt shake & bake-et (egy edény) csinálni... anélkül, hogy tüzet gyújtanék! Azonban a BBGate az egyetlen hely, amit találtam, ami elég magabiztossá tesz ahhoz, hogy lelépjek a járdáról. Ezen a fórumon olyan sekélyre vagy olyan mélyre mehetsz, amilyen mélyre csak akarsz tudás szempontjából.
Minden, amire szükséged van, itt van!
Felteszik a recepteket, a felszerelést és a szükséges reagenseket. Aztán készítenek egy videót, hogy lépésről lépésre megmutassák, hogyan kell. Ha kérdésed van, valaki válaszol, és bízhatsz a válaszban, mert azt egy csomó szakértő nagyjából ellenőrizte (bár gyakran nem értenek egyet a "helyes" válaszban).
Nincsenek reagensek vagy felszerelésed? Megmutatják, hogyan készítsd el őket, vagy megvásárolhatod őket, ha szeretnéd.
Az egyetlen dolog, amit a BBGate nem biztosít, az a kezdeményezés és a kitartás. De, bátorítást fogsz találni!
Kezdd ezekkel az
Egyszerű receptekkel, és kérdezd meg, amit nem tudsz. De próbálj meg először a fórumban keresgélni, mert én azt tapasztaltam, hogy ha van kérdésem, akkor valaki más valószínűleg már feltette.