Question A legjobb webhely a kannabisz vásárlásához a sötét weben?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Cannabist szeretnék vásárolni a sötét weben, de nem vagyok túl tapasztalt az online áruvásárlásban. Melyik a legjobb oldal, ahonnan rendelhetek anélkül, hogy átverjenek. Továbbá hogyan kell kiszállítani, a füvet a személyes címemre kell szállítani?! Kérem segítsen nekem, és adjon néhány tippet, mivel már elvesztettem némi pénzt az átverésen.

Köszönöm! DavidG1

HIGGS BOSSON

Expert
Solutions
1
Reaction score
721
Rendeljen a piacon, és használja a letéti szolgáltatásunkat az ügyletek védelmére.

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Igen! Köszönjük! De ezen a piacon csak néhány kereskedő van a kannabisz számára. Felvettem a kapcsolatot néhányukkal, de eddig nem kaptam választ. Azt is láttam, hogy néhány kereskedőnek a Telegramja is szerepel a kapcsolattartási mezőben. Biztonságos a kapcsolat az eladókkal cia Telegram? És van egy kérdésem a szállítással kapcsolatban is: Tényleg meg kell adnom a nevemet és a címemet a kereskedőnek, vagy adjak meg egy hamis nevet? Köszönöm!

Tudsz olyan eladót, amelyik jó minőségű és gyorsan szállít?

DavidG1

Don't buy from me
New Member
Reaction score
2
Igen! Köszönjük! De ezen a piacon csak néhány kereskedő van a kannabisz számára. Felvettem a kapcsolatot néhányukkal, de eddig nem kaptam választ. Azt is láttam, hogy néhány kereskedőnek a Telegramja is szerepel a kapcsolattartási mezőben. Biztonságos a kapcsolat az eladókkal cia Telegram? És van egy kérdésem a szállítással kapcsolatban is: Tényleg meg kell adnom a nevemet és a címemet a kereskedőnek, vagy adjak meg egy hamis nevet? Köszönöm!

Tudsz olyan eladót, amelyik jó minőségű és gyorsan szállít?

xneason

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
1
a kerberoson keresztül találja meg... a kerberoson keresztül ismerkedem meg a BB-vel

Precursor-supplier

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
42
Deals
5

Nemesis

Akárki rendelkezik vásárlási tapasztalattal a platformon

mahmood