Question Legjobb esti zsongás

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Egy darabig gondolkodtam ezen, aztán rájöttem, hogy ez valószínűleg a tökéletes fórum a kérdésre.

Arra lennék kíváncsi, hogy mit vegyek be egy kellemes, sima esti zümmögéshez? Nem tudok kannabiszt fogyasztani. Soha nem volt jó kapcsolatom vele, egészen a középiskoláig visszamenőleg. Nem tudom, hogy lehetséges-e, de szerintem allergiás vagyok a fűre.
Az ideális esti segítőm valami ilyesmi lenne:
  • Bevenném, amikor hazaérek, és a hatása kb. 4 órán át tartana.
  • Kellemes enyhe vagy közepes eufória érzéssel rendelkezik
  • Van egy enyhe MDMA "szeress mindenkit" hatása, de nem túlságosan.
  • Ellazít és stresszmentessé tesz, de nem álmos vagy álmos.
  • Nincsenek koordinációs vagy beszédproblémák. Képes akarok lenni arra, hogy lógjak és beszélgessek az emberekkel anélkül, hogy tudnák, hogy valamit szedek.
  • Nem okoz nekem alvásproblémákat
  • Nincs durva másnaposság
Elég jól ismerem a stimulánsokat, de a többi cuccot nem annyira. Szóval, létezik ez a baba???

Csak keresek valamit, ami leveszi a feszültséget, amikor hazaérek. Egy jó kis zümmögés, egy kis eufórikus érzés, és emlékeztet arra, hogy minden rendben lesz. 😏 Jól van, jól van, jól van...

Nagyon várom, hogy mit javasolnak az emberek. Már a gondolattól is kiráz a hideg!

BevItUp

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
65
Attól függ, hogy mire hivatkozik. Én törvényesen felírt Gabapentint, és Lyricát csináltam, de valószínűleg nem ezekről beszélsz.

Emlékszem, hogy a Lyrica csak oké volt, a Gabapentin pedig soha nem csinált nekem semmit. De épp a minap olvastam, hogy ha elosztod az adagokat, akkor hatékonyabb. Ahelyett, hogy egyszerre 1200mg-ot vennél be, azt javasolták, hogy egyél valami zsírosat (pl. szalonnát), és utána vegyél be 600mg-ot. Várj egy órát, és vegyél be 300mg-ot, várj még egy órát, és vedd be az utolsó 300mg kapszulát.