- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 65
Egy darabig gondolkodtam ezen, aztán rájöttem, hogy ez valószínűleg a tökéletes fórum a kérdésre.
Arra lennék kíváncsi, hogy mit vegyek be egy kellemes, sima esti zümmögéshez? Nem tudok kannabiszt fogyasztani. Soha nem volt jó kapcsolatom vele, egészen a középiskoláig visszamenőleg. Nem tudom, hogy lehetséges-e, de szerintem allergiás vagyok a fűre.
Az ideális esti segítőm valami ilyesmi lenne:
Csak keresek valamit, ami leveszi a feszültséget, amikor hazaérek. Egy jó kis zümmögés, egy kis eufórikus érzés, és emlékeztet arra, hogy minden rendben lesz. Jól van, jól van, jól van...
Nagyon várom, hogy mit javasolnak az emberek. Már a gondolattól is kiráz a hideg!
Arra lennék kíváncsi, hogy mit vegyek be egy kellemes, sima esti zümmögéshez? Nem tudok kannabiszt fogyasztani. Soha nem volt jó kapcsolatom vele, egészen a középiskoláig visszamenőleg. Nem tudom, hogy lehetséges-e, de szerintem allergiás vagyok a fűre.
Az ideális esti segítőm valami ilyesmi lenne:
- Bevenném, amikor hazaérek, és a hatása kb. 4 órán át tartana.
- Kellemes enyhe vagy közepes eufória érzéssel rendelkezik
- Van egy enyhe MDMA "szeress mindenkit" hatása, de nem túlságosan.
- Ellazít és stresszmentessé tesz, de nem álmos vagy álmos.
- Nincsenek koordinációs vagy beszédproblémák. Képes akarok lenni arra, hogy lógjak és beszélgessek az emberekkel anélkül, hogy tudnák, hogy valamit szedek.
- Nem okoz nekem alvásproblémákat
- Nincs durva másnaposság
Csak keresek valamit, ami leveszi a feszültséget, amikor hazaérek. Egy jó kis zümmögés, egy kis eufórikus érzés, és emlékeztet arra, hogy minden rendben lesz. Jól van, jól van, jól van...
Nagyon várom, hogy mit javasolnak az emberek. Már a gondolattól is kiráz a hideg!