Bocsánat igen, az eredeti triptaminra gondoltam, valójában elég jó eredményeket értem el az etil-acetát használatával a re-x-től....itől kis átlátszatlan/barna/sárga kis kristályból nagyobb áttetsző "cukros" kinézetű kristályokba ment át.....és miért? Csak azért, hogy biztosítsam a tisztaságot a dietilezés előtt, mivel amikor eddig megpróbáltam a dimetilezést, elég rossz hozamokat kaptam, és próbálom kitalálni, hogy hol tudok javítani az általános kémiai gyakorlatomon. Úgy döntöttem, hogy alapvetően feltételezem, hogy a legtöbb dologban van egy kis szennyeződés, és ezért először csinálok egy egyszerű re-x-et, hogy lássam, mi a helyzet....Mondjuk, biztosan nem csinálhat semmi rosszat végül is...
Szintén nem azt mondtam, hogy fogok re-x az egészet egyszerre - ez az a fajta dolog, amit meg lehet tenni, ahogy használom, az éjszaka előtt csinálok egy reakciót, vagy az előző nap, és van, hogy szárítsuk meg az exszikkátorban az éjszaka folyamán....
Ez nem SZUPER piszkos anyag, amit én magam dekarboxiláltam triptofánból vagy ilyesmi. Ez valami, amit Kínából vettem, de meg akartam nézni, hogy milyen tiszta és nagy kristályt tudok belőle csinálni lol
Nem, őszintén szólva csak gondoltam, hogy jó ötletnek tűnt beépíteni az általános technikámba....
Apropó, desztillálás cuccok tönkretétele nélkül én csak vettem egy rövid út desztilláló fej... ez volt olcsó tho, vettem coz, hogy, hogy, nem valami konkrétan.
Rengeteg triptaminom van, mert minél több különböző aldehidet és az azt követő redukciót dolgozom végig, és nem adok el semmit. Iv sok n,n-DMT-t csináltam életemben, de nagyon kevés más triptamint, és így csak kis reakciókat csinálok egyszerre - egyszerűen azért, hogy kipróbáljam ezeket a vegyületeket.
Jó tudni, hogy bármilyen alapvető triptaminná alakíthatom, amennyit csak akarok, amíg a megfelelő aldehidet meg tudom szerezni. Szerintem ez király...
Nekem is van 500g 3,4,5-trimetoxi-benzaldehidem - miért? Mert még sosem próbáltam meszkalint vagy TMA-t.
Közel 250g-ot fogok készíteni mindkettőből? Biztosan nem egyszerre, de az egész életem során? ...valószínűleg lol
Továbbá nehéz vásárolni Kínából, hacsak nem veszel 500g vagy 1000g-ot, mert hatalmas mennyiségeket adnak el.
Igazából az egyetlen reagens, amit kisebb mennyiségben láttam eladni, az a 2,5-DMOBA volt, amiből 50g-ot kaptam, de valószínűleg nem kellett volna eladnia nekem lol Azt is átkristályosítottam....mért? Fekete vagy szürke piaci források...