D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 Jan 1, 2023 #1 Ha csak amfetamint és nem metamfetamint akarnék készíteni az adderall receptemhez. Honnan tudom, hogy mely témák amfetaminhoz, és melyek metamfetaminhoz valók?
Ha csak amfetamint és nem metamfetamint akarnék készíteni az adderall receptemhez. Honnan tudom, hogy mely témák amfetaminhoz, és melyek metamfetaminhoz valók?
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 01 Jan #2 Gondolom, az egyiket így kell megjelölni, de hogyan bízhatok ebben? D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Őszintén szólva segítségre van szükségem, mert az én Dr. egy dingus, és legalább 3 napig nehezen működöm adderall nélkül. Szeretném megkerülni Upvote 0 Downvote
D dirktem Don't buy from me New Member Joined Jan 1, 2023 Messages 12 Reaction score 1 Points 3 By dirktem 01 Jan #3 Őszintén szólva segítségre van szükségem, mert az én Dr. egy dingus, és legalább 3 napig nehezen működöm adderall nélkül. Szeretném megkerülni
Őszintén szólva segítségre van szükségem, mert az én Dr. egy dingus, és legalább 3 napig nehezen működöm adderall nélkül. Szeretném megkerülni