Egyszer próbálkoztam ezzel, és nem volt sok szerencsém, de ezt adta nekem egy beszállító! ISMÉT VALAHOGY NEM SIKERÜLT, ÉS FOGALMAM SINCS, MIÉRT.
!!!!NE VEGYE EZT BIZTOS TANÁCSNAK. EGYSZERŰEN CSAK MEGOSZTOM, AMIT EGY BESZÁLLÍTÓ ADOTT NEKEM, ÉS ELSŐRE NEM SIKERÜLT JÓL!!!!!.
A főanyag 1kg Nem vagyok benne biztos, hogy ez micsoda.
DMF CAS 68-12-2 3L
850g kálium-karbonát CAS 584-08-7
5bromo-1pentén 500g
1. lépés
Tegye a DMF-et a gépbe és kezdje el keverni, majd tegye az összes fő anyagot in.Waiting körülbelül 10
percig, tegye bele a 850g kálium-karbonátot, és kapcsolja be a fűtést, tartsa fenn a fűtési sebességet.
300-380.Kapcsolja ki a fűtést, amikor eléri az 55 fokot.
PS: A kálium-karbonát nem süllyed az aljára, ha kellőképpen reagál.
2. lépés
Keverjük egy percig, és cseppenként lassan juttassuk bele a bróm-pentént.Ekkor
a hőmérséklet lassan emelkedni fog.
3. lépés
Amikor a bromopentén teljesen hozzáadjuk. Figyelje a gép hőmérsékletét, és kapcsolja be
tartsa a hőmérsékletet 85-90 fokon 3-4 órán keresztül.
4. lépés
Kapcsolja ki a fűtést 3-4 óra elteltével, és várja meg, hogy lehűljön szobahőmérsékletre.Ha
gyorsan szeretné lehűteni, töltse meg jégkockákkal.
5. lépés
A kálium-karbonátot teljesen le kell mosni.Ellenkező esetben a kész kálium-karbonát tisztasága
A kálium-karbonát vízben oldódik.Semleges, ami azt jelzi, hogy az összes
a kálium-karbonátot már lemosta a víz.
Készítsünk jégvizet (4-5-szörös DMF) egy tartályban, a jégvíz zúzott jeget jelent a
alacsony hőmérsékletű, 20 fok alatti vizet.Tegye a lehűtött reakciófolyadékot a jeges vízbe.
lassan.Ott lesz fehér vagy kis sárga színt kezdik elválasztani.
30 perccel azután, hogy az összes lehűtött reakciófolyadékot jeges vízbe helyeztük, lassan keverjük meg a sebességgel.
100 tekercset 2 percenként.Ismételje meg ezt a folyamatot háromszor, amíg a mosóvíz PH értéke 7 vagy
7 alatt van, majd szűrje le a szilárd anyagot.A fehér por szűrőpogácsa a késztermék.
6. lépés
Szárítsa meg a szilárd anyagot, természetes hőmérsékleten levegőn szárítható.