A TGRC-től 1 kilogrammos készletet rendeltem, amely 4 reagensből állt. A 4 reagenseket szobahőmérsékleten egy 5 literes lombikba adagoltam. Ezután egy fej fölötti keverővel homogenizáltam az oldatot. Körülbelül 5 perc elteltével az 5l-es fűtőköpenyemet használtam 2 különböző hőmérsékletmérővel, hogy a hőmérsékletet 6 órán keresztül 79 Celsius-fokra emeljem folyamatos keverés mellett. A 6 óra elteltével hagytam az oldatot 60 Celsius-fokra lehűlni. Ezután az oldattal teli 5l-es lombikot megkevertem és egy tiszta bőséges méretű edénybe öntöttem. Ezután 5 liter nagyon sós vizet adtam az oldathoz (amelynek alján nem ülepedett le só, de nagyon sósnak tűnt). Ezt nagyon lassan adtam hozzá, hogy az olajos oldatom szétváljon a sűrű sós víz tetején. Ezután egy 100 ml-es fecskendővel kivontam az összes olajat. Az olajat egy nagy szilikonedénybe tettem, és hagytam, hogy az olaj kikristályosodjon és kiszáradjon. Bármilyen olaj, amit nem tudtam kivonni, végül megszáradt és lebegett a sós víz tetején, és képes voltam ezt a kristályt kapni, de volt némi só a kristályban. Az 1000 grammos készletből 1200 grammot kaptam.