4-MMC vagy mefedron gyártót keresek. Olyanokat is keresek, akik képesek 5-Meo-mipt HCL, 5-Mapb HCL, DCK és 5-Meo-pce (vagy pcp) gyártására vagy szállítására. Figyelmen kívül hagyom azokat a viszonteladókat, akik az árakat és azokat, akik tapasztalatlanok. Nagy tételben vásárolok, de kisebb mennyiségekkel kezdem, amelyeket a szállítóval való komfortérzetemnek megfelelően növelek. Ezek nem képezik tárgyalás tárgyát.
Saját weboldal és/vagy DN piaci jelenlét előny, de nem szükséges, ha van valaki, aki kezeskedik Önért.
A tranzakciót letéti letétbe kell helyezni.
Tervezem, hogy a jövőben saját 4-MMC-t készítek. De ha a kínálat kiváló és a szállító professzionális, megfontolom, hogy ne magam készítsem el, és továbbra is vásároljak. Hozzászoktam a nagy tisztaságú és professzionálisan előállított termékekhez, így tudom, hogy milyen a megfelelő termék, és nagyon válogatós leszek.
Saját weboldal és/vagy DN piaci jelenlét előny, de nem szükséges, ha van valaki, aki kezeskedik Önért.
A tranzakciót letéti letétbe kell helyezni.
Tervezem, hogy a jövőben saját 4-MMC-t készítek. De ha a kínálat kiváló és a szállító professzionális, megfontolom, hogy ne magam készítsem el, és továbbra is vásároljak. Hozzászoktam a nagy tisztaságú és professzionálisan előállított termékekhez, így tudom, hogy milyen a megfelelő termék, és nagyon válogatós leszek.