- Reaction score
- 7
Üdvözlünk mindenkit! Szeretnék szintetizálni 3-cmc-t személyes használatra. Nagyon megszerettem, de már nem tudom beszerezni (folyamatos csalás/rossz helyettesítő anyagok). Van egy kis szerves kémiai tapasztalatom, pl. egyszerű sav-bázis extrakciók stb. Átnéztem ezt a fórumot, és számos hozzászólás van ezzel a szintézissel kapcsolatban, de nem találtam szilárd leírást, Csak halott szálakat és más hozzászólásokra mutató linkeket, amelyeket nem volt könnyű követni egy olyan újoncnak, mint én.
Itt vannak a reagensek, amelyeket eddig összegyűjtöttem a projektemhez:
2-Bromo-3'-kloropropiophenon (folyékony formában)
Diklórmetán
Aceton
Metilamin
HCL 32%
Valaki tudna nekem egy jó leírást vagy esetleg videót mutatni?
Valamint előre látom, hogy első vagy második alkalommal hibázni fogok, amikor végigmegyek ezen a folyamaton. Tehát, hogy ne pazaroljam a reagenseket, ahogy gyakorlom, mik a jó minimális mennyiségek, amelyekkel kezdhetek, különösen a 2b3c-vel? Kezdhetek olyan alacsonyan, mint 5 vagy 10 ml ? Aztán a többit a mólsúlyon keresztül beállítani?
Előre is köszönöm!!!
Itt vannak a reagensek, amelyeket eddig összegyűjtöttem a projektemhez:
2-Bromo-3'-kloropropiophenon (folyékony formában)
Diklórmetán
Aceton
Metilamin
HCL 32%
Valaki tudna nekem egy jó leírást vagy esetleg videót mutatni?
Valamint előre látom, hogy első vagy második alkalommal hibázni fogok, amikor végigmegyek ezen a folyamaton. Tehát, hogy ne pazaroljam a reagenseket, ahogy gyakorlom, mik a jó minimális mennyiségek, amelyekkel kezdhetek, különösen a 2b3c-vel? Kezdhetek olyan alacsonyan, mint 5 vagy 10 ml ? Aztán a többit a mólsúlyon keresztül beállítani?
Előre is köszönöm!!!