Looking for a vendor Kas mõni reagentide tarnija müüks sünteesi komplekte?

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Ma tahaksin osta väikesemahulise reaktiivikomplekti amfetamiini valmistamiseks, kuid esimest korda amfetamiini valmistamiseks, millel on ainult suuremahulise dmt ekstraheerimise kogemus, ei tahaks ma raisata lisaraha. Keegi tahab mind aidata müüa mulle kõike, mida ma vajan väikese amfetamiini sünteesi jaoks? Ma järgiksin https://bbgate.com/threads/the-easiest-way-to-make-amphetamine-in-the-kitchen.6950/
Leedus ei saa juurdepääsu fenüülnitropropeenile või elavhõbedale, kuigi mul on ka Lätis, Poolas ja Saksamaal reshipid, et vältida tolli.

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,749
Deals
666

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Jah, ma olen küsinud tasuta, kuid ma tahaksin parimat võimalust saada seda ja maksaksin hoopis komplekti enda eest

View previous replies…

HEISENBERG

ADMIN
ADMIN
Solutions
2
Reaction score
1,749
Deals
666
Lähitulevikus hakkame müüma komplekte, mille puhul on võimalik saada raha tagasi, kui kirjutate üksikasjaliku sünteesiülevaate ja seejärel müüte valmis toote meie turu kaudu. Vahepeal saate komplekti tasuta.

blacky2340

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
27
Kas ma saaksin komplekti, kui ma jagaksin oma DMT ekstraheerimismeetodit? Ma võin tõenäoliselt teha ühe, mis võtab kokku umbes 1-2 tundi haha STB

HerrHaber

Don't buy from me
Resident
Language
🇬🇧
Reaction score
314
Ma läheksin Al/Hg p2np reduktsiooniga alustades 5-7g substraadiga või NaBH4/CuCl2, kus 10-15g p2np on palju vähem riskantne ja see skaala sobib ideaalselt õppimiseks kordades. Samuti peaksite õppima, et skaala suurendamist, eriti amalgaamiprotseduuri tuleb karta ja kunagi ei tohiks proovida kümnekordset skaala suurendamist ilma täiuslikult teostamata üha enam, kuid aeglasemas tempos valmistamise skaalat. 100g tuleb hakkama saada tõsise kogemuse ja varustusega.