Question Miks ei kasutata rohkem L-metamfetamiini?

ZACARIASKLK123

Don't buy from me
Resident
Reaction score
10
Olen teinud katseid winstar rottidega ja keskmiselt, kui me võrdleme d-methi ja l-methi, on D-meth isu suppresion & dopamiini vabanemise osas parem. Kuid rasva kadu seisukohast olen näinud, et rotid kipuvad olema FAR aktiivsemad & kaotavad L-metamfetamiiniga lühema aja jooksul rohkem kaalu suurenenud noradreliini taseme tõttu + nende maksad olid vabastatud mis tahes tüüpi rasvast.

Rasvunud inimesed, kellel on NAFLD, vabaneksid sellest mõne nädalaga.

• Nii et see viib mind küsimuse juurde, miks inimesed kipuvad L-metamfetamiini mitte meeldima? See on sellepärast, et I.V l-meth on halvem?

Näiteks l-selegiin konverteerub l-metamfetamiiniks ja paljud inimesed kasutavad seda oma mao-b inhibeerimiseks, kuid see KONVERTEERUB vähem soovitud stereoisomeeriks.

• Jällegi, miks ei kasutata rohkem d,l-metamfetamiini? Kas sellepärast, et d-metamfetamiin toodab kõige rohkem sõltlasi? Mis on selle põhjendus?

Sest "oneliners" palun ärge vastake: "LoL its bcs es ist scheiße" ♄ , palun viitsige täpsustada & jagada oma mõtteid.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Miks te suitsetate THC- ja mitte CBD-ga rohtu? Ainult THC on psühhoaktiivne. Sama kehtib ka amfetamiini puhul. D-Meth on psühhoaktiivne L-Meth ei ole.
Nii et d-meth töötab l-meth dont.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,101
Deals
1
Ma olen arvamusel, et teie mõtted, et L-methi on vähem kuritarvitatud, on ekslikud. Praktiliselt kogu met, mida ma näen, on D,L. Enamik kättesaadavatest lähteainetest toodab D,L. P-2-p, P-2-np, PMK, BMK, KÕIK TOODAVAD raseemilisi tooteid ja vähem kui 10% inimestest üritab seda eraldada. Enamik inimesi ei tea, mida nad vaatavad või kasutavad. Turul müüb keegi praegu L-methi. Vaadake kraami. üks asi ei ole nagu teised 😅🤭🤫

Constantylious777

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
117
Deals
64
vastus on lihtne = see imeb bro :D ja ka inimesed eelistavad kontrollitud asju, mida on lihtne saada / on odavad