See on nagu George Carlin ütles: "See on biiig... [prestiižne, eksklusiivne - kõikvõimas] ...klubi. Ja sina ei kuulu sinna".
Kogu see hüpokraatia on see, mis mind punaseks ajab. Big Pharma võib põhimõtteliselt teha, mida iganes nad tahavad. Inimesed võivad nende toodete ja hooletuse tõttu surra, vigastada või haigestuda. Mõned inimesed saavad oma vaikimise eest kompensatsiooni. Kui see on liiga suur jama, et seda ohjeldada, siis tuleb ühishagi, tavaliselt ei teeni need ohvritele poole vähem, ja nad on kurikuulsad aja raiskamise, aja maha jooksmise poolest. Lõpuks saad sa natuke raha ja halvemal juhul on nad tõenäoliselt tasa. Nagu näete, on nende inimeste jaoks ainult see oluline... raha. Midagi ei saa lahendatud ja nad on valmis järgmise potentsiaalselt kahjulike toodete liini välja veeretama.
Kui te räägite USA-st, siis kristlased kindlasti ei valitse seda kohta. Me kõik triivime ainult kaugemale oma jumalikkusest. USA, EL, kogu ÜRO. Neid kõiki valitseb üks ja sama grupp või perekonnad. Jagunevad alagruppideks ja fraktsioonideks, kuigi nad on ehk eriarvamusel nende tegutsemisviiside osas, töötavad nad lõppkokkuvõttes ühe ja sama eesmärgi nimel. Kõik tülid ja konfliktid on lihtsalt suitsu ja peeglid, et tekitada illusioon, et on veel vaba valik või ebakindlus ja et meie hääled on olulised või midagi sellist. See plaan on käivitatud juba sadu aastaid. See on üks teine lugu, mis tuleb teinekord.
Õiguskaitse on see kartell, mille pärast me tegelikult peaksime muretsema. Mis puutub minusse, siis nad on suurim organiseeritud kurjategijate rühm. Märgiga gängsterid. Nad kõik hoiavad kokku ja katavad üksteist. Vahepeal müüvad inimesed oma naabreid, ilma mingi muu põhjuseta, kui et neil on kahtlus "ebaseaduslikus tegevuses" ja "see on õige asi".
Politsei peatab mind tihti ja niipea kui nad saavad aru, kes ma olen, alustavad nad "sa käitud natuke imelikult, kas sa võtsid midagi? miks su silmad nii välja näevad?" "sa väljud teadaolevalt suure narkoaktiivsusega piirkonnast" "kui palju sa võtsid, kust sa seda said jne. jne." Ma olen alati lihtsalt nagu... "Kas kuskil ei ole kadunud lapsi või midagi? Kas te ei saa minna ja teha ühiskonnale midagi tegelikku head, selle asemel, et raputada ja ahistada inimesi, kellel ei ole nii hästi." Maksumaksjana võiks arvata, et meil oleks rohkem sõnaõigust õiguskaitseasutuste poliitika ja tegevuse suhtes, kuidas nende aega ja ressursse kasutatakse.