Question Miks li ei tootnud pronksi?

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ma proovin raputatud küpsetamise meetodit. Minu eelmistes katsetes ei olnud mul raskusi pronksi valmistamisel liitiumidega ja see moodustub lühikese aja jooksul, seekord panin lihtsalt 100 ml eetrit rohkem kui 1 tund, kuid pronksi ei moodustunud, miks? Ma ei tihendanud liitiumi, kas see võis olla sellepärast?

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Te peate meile täpselt ütlema, mida te tegite. Alustuseks lahjendasite seda nii, et see vajab tõenäoliselt kuumutatud reaktsiooni süütamiseks

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Palun kirjeldage üksikasjalikult, milliseid samme te astusite. Nii saame paremini aidata. Liitium näeb välja must, nagu oleks see enne kasutamist liiga kaua atmosfääris olnud. Kas te hoiustate liitiumi AA-st enne kasutamist mõnes lahustis. Parafiinõli on selleks hea.

Mida sa mõtled Li kokku suruda?

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Lisasin 90g ammooniumsulfaati 60g naatriumhüdroksiidi 400ml eetrit pudelisse nagu ma alati teen ja 400ml eetrit panin liitiumit õhukindlasse konteinerisse vastupidi. isegi kui ma ei hoidnud seda lahustis, ei olnud see probleem, see tekitas pronksi. protsessi tulemusena on pudelist väljuv vedelik tavaliselt libe, seekord seda ei juhtunud.

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Reaktsiooni käivitamiseks võib olla vaja pudelile veidi kuumust juurde anda. Ammoniaagigaasi hoidmiseks on vaja rõhku. Proovige asendada ammoniaagisulfaat nitraadiga. Väike föön teeb tööd. Salvestage protsessist video ja jagage seda siin.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,104
Deals
1
Ma ei teadnud, et nitraadi asemel võib kasutada sulfaati, nii et ma vaatasin seda järele. Sulfaatreaktsiooni käivitamiseks kulub tõepoolest rohkem energiat.

googie

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
32
Ma läheksin sulfaadiga kuni 180g. Teil on õigus, et see võtab rohkem.

fcx13

Don't buy from me
Member
Reaction score
0
Ma kardan kasutada ammooniumnitraati plahvatusohu tõttu. 120 minuti pärast toodetakse ammoniaaki edukalt ammooniumsulfaadiga, ma arvan, et väljuv gaas põletab käsi ja silmi. Pärast pronkside tekkimist lisan 60g sulfaati koos efedriiniga, kuidas peaksin seda filtreerima? Tänan teid poisid