Question Kus luua oma laboratoorium?

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Kus on teie arvates hea koht, kus oma laboratooriumi sisse seada?
Nägin hiljuti kuulutust, kus pakuti odavat üüri kohta büroohoones.
Kas teie arvates on hea mõte oma laboratooriumi rajamine büroohoonesse? Loomulikult ei toodaks ma narkootikume siis, kui teised inimesed on seal, kuid ma toodaksin öösel või siis, kui kõik teised inimesed on ära.
Mida te sellest arvate?

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
Saate selle üles seada ükskõik kus, generaatorid töötavad. Peate tegelema talumatu lõhnaga.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Jah, ma tean. Ma kavatsesin osta growtentide rohu kasvatamiseks. mis peaks filtreerima välja kõik lõhnad, mida sünteesi poolt tehakse. Ma mõtlen, et kõik peaksid seda imelikuks, kui kontorihoones lõhnaks isopropüülalkoholi või atsetooni.

whatshappening

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
16
IPA või atsetoon peaks olema teie jaoks vähim murekoht.

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
See on vaid üks näide. Ma ei jookse kilo P2NP-ga kontorihoones ringi, kui ma olen koksis ja näitan seda kõigile. Ma ei oleks nii rumal. Ma isegi ei kasuta narkootikume ja tooksin ainult siis, kui kõik on hoonest väljas.

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Seadke end sisse, kus teil on mugav keegi ei näe teid kunagi kasutada ainult seda, mida vajate panna see ära, kui olete lõpetanud on terve mõistus oh jah ja kunagi kunagi kunagi mainida narkootikumide, kui te nautida struktuuri vangla nagu keskkond või on sunnitud tegema asju politsei, et kui keegi avastas ilmselt ei leia teid ideaalne sõber olla

Kokkuvõtteks ainult aparaat, mida vajate midagi muud puhtaks ja panna ära, kui te jätkate ainult kasutada kemikaale, mida vajate ja ainult vajalikus koguses ja siis sõltuvalt sellest, kas teile meeldib anaalseks rääkida inimestele oma saavutustest või hoida suu kinni

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Ma olin kuidagi pettunud, kui nägin siin teises teemas laboratooriumide asukohti käsitlevat linki, justkui oleks üks kõik lõpp, mis on kõik vastus, ainult et leida see. Palun ärge võtke seda isikliku rünnakuna, kuid ma loodan, et minu toon, sarkasm ja perspektiivi kombinatsioon ajab minu seisukoha kõigile huvilistele. Vastuseks postitustele: Ma tunnen end mugavalt oma magamistoas. See ei tee sellest ideaalset kohta labori loomiseks. Tõenäoliselt on alguses halb mõte, et "narkolabor" on üles seatud või tegutseb renditud kinnisvaras, kuna te ei ole omanik ja mitte ainus isik, kellel on võti, ka äriettevõttes? Noh, see on vist okei... niikaua kui see on pärast tööaega ja sa veendud, et sul on mugav. Jah, õigupoolest tee end TÕELISELT mugavaks, kui riskid oma elu ja vabadusega. Kandke oma pidžaama, tundke end nagu kodus. Ma saan aru, et mugavuse all mõtled sa põhimõtteliselt lihtsalt enesekindlust tegutsemiseks, mida sa suudad õigustada kui "ohutut". Siiski ei viitsiks ma seda sugugi, sest see võib kindlasti viia ainult rahuloluni.
.
Mida öeldakse rahulolu kohta? (Ma unustan, aga...) Ärge kunagi petke end vales turvatundes, aga ärge ka muutke oma juukseid halliks selle pärast muretsedes. "Ma ei ole koksist pimestatud, kes jooksevad kilo metüülamiini eetrile lõhnades mööda hoonet ringi ja räägivad kõigiga, kes seal nagunii ei ole, nii et "kõik on hästi".'" Püüa mängida seda, kes sa ütled, et sa oled ja mida iganes sa tegema peaksid, ja püüa mitte näida, et sa võiksid olla paranoiline, ebakindel ja ebastabiilne illegaalne narkootikumide tootja, kes üritab kahtlaselt, oma tegevust varjata. Suhtuge igasse kokka nii, nagu oleks kohtunik, žürii ja hukkamõistja teel, et teha teie heaolu kontrolli niipea, kui te oma toorest toodet militaarse algatusvõimega välja lasete. Alustage lagundamist ja puhastamist näiteks enne ümberkristalliseerimist või selle ajal, kui see on vähegi võimalik.

Vastupidiselt levinud arvamusele ei ole vanglad ja karistusasutused täis homoseksuaalseid vägistajaid ja/või informaatoreid. Kindlasti on neid palju rohkem, kui saab kinnitada. Mul on olnud rõõm külastada mõnda neist toredatest asutustest. Ma ei tea, kus või kuidas kõigile teistele meeldib oma aega veeta, igaühele oma, mina pigem jätan selle võrrandi välja. Võib-olla on Hollywood süüdi selles stereotüübis. Nii sodoomia kui ka autoriteediga suhtlemine/kompromissimine, ükskõik millisel tasandil, on tüüpiliselt universaalselt ja avalikult tõrjutud. Isegi "OK" vangla valvuritele ei meeldi nuhkida, sest valvurid ise saavad ka peale räägitud. Ma ise eelistan lugeda ja trenni teha, ka male on lahe. Vabaduse kaotamine selle tulemusena, et jäädakse kinni, kui tehakse midagi, mida ei tohi teha, käib kaasas, kuigi see ei pea olema ja me püüame nagu kurat. Mingil hetkel peaks seda ootama ja planeerima, kuigi vahel suurte kuludega vältima.

Minu nõuanne: pekske kõige suurematele meestele juba esimesel päeval perse või muutuge kellegi ämma..... erm, ma mõtlen... Austage kõiki, aga püüdke mitte sõbrustada. Ära liitu ühegi jõuguga. Jääge "oma inimestega". Ärge mängige ega võtke narkootikume. Hoia oma jama enda jaoks. Kui sa oled soliidne kutt ja hoolitseb oma asjadest ja tead, millal STFU, siis ei tohiks sul midagi muretseda. Tõenäoliselt ei sunni keegi sulle midagi peale, ei politseinik ega kong, kui sa seda ei kutsu. Kui sa arvad, et sa rikud seadust ja midagi ei lähe kunagi kohutavalt valesti, siis oled sa eksinud. Sinu enda veri võib veenda sind maha müüma, "sinu enda huvides."... "Et sa ei teeks endale või teistele kahju." Tõepoolest, lahtised huuled uputavad laevu.

Põhimõtteliselt, nagu vanasti öeldi mulle: "Kui sa ei saa aega istuda, siis ära tee kuritegu." Kui tahad astuda üles, valmistu tagajärgedeks ja nendega tegelemiseks, AINULT. Ma luban teile, et inimesed kuulavad ja ütlevad, et "noh, see on jama", kuid päeva lõpuks ei huvita kedagi, kui halb oli teie õnn ja kuidas asjad välja kujunesid. Targad mesilased ei osta oma uhiuuele Escalade'ile oma esimese rahapalga eest spinninguvelgi ja dekaalid. Nad hoiavad seda vihmase päeva jaoks, kui neil on vaja advokaati ja kautsjonit ning kõik on üllatuslikult selja keeranud. Ma vabandan igasuguse tajutud solvangu eest. Ma ei mõtle ühtegi, vaid tahan ainult aidata. Samuti vabandust tohutu kõrvalekaldumise eest vangla teemale, aga ma ei ole näinud palju nõuandeid kellelgi sellel foorumil, kellel on tõeline ülevaade või kogemus selle kohta, mida teha, kui elu saab SNAFU'd. Me kõik ei jõua tervena finišisse, kui üldse. Statistika kohaselt põrkavad paljud meist ühel või teisel hetkel sellel teel vastu seina. Ma loodan, et BB meeskonda näeme radari kohal lendamas. Soovin teile kõigile palju õnne ja edu ning palju viljakat kokkamist! Vabandust ka selle tome postituse eest.
---Lemmastuse ja austusega. o7

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Ma ei ole vihane sinule kutt kõik, mida sa ütled on tõsi seal on koht, kuhu saab panna üks seal on viise, kuidas seda õigesti teha, kuid sa saad kinni või kohalik ärimees f*** teid üles või sa lõpuks töötad neile see juhtub väljapressimine juhtub niipea, kui sa saad populaarne eriti kui teil on raske leida populaarne ühend teie päevad on kiiresti nummerdatud isegi kui te ei ütle kellelegi ja inimesed, kes küsivad kohta, kuhu panna labor peaks saama vastuse, mille ma andsin minu tagasihoidlikul arvamusel see ei ole täpselt õige vastus kõigile, kuid see on kindlasti õige vastus kellelegi, kes küsib, kuhu ma peaksin panema narkolabori. Võib olla argument, et äkki ta on lihtsalt uudishimulik teevad uurimistöö raamat on tahab panna narkolabori, kus ta on rohkem raha kui mõistus. Uskuge mind, ma ei näe neid asju, sest ma hoolin tegelikest inimestest ja ma olen ma kindlasti ei ole lihtsalt üritab aidata. Ma võrdleksin seda inimestega, kes valetasid annuste kohta, mida nad võtsid, püüdes kiidelda, öeldes, et ta kirjutas annuseid ja kuidas kõik tuli hästi välja, ja ma ei arvanud kunagi, et inimesed võtavad seda tegelikult reaalselt ja võtavad 250 mg Etizolammi. On salvestatud read NBOMe ühendid hästi ma tunnen halb inimesed nagu, et lõpuks haiglas rääkida politsei lõpuks võttes asju keelatud võttes kogukond näeb välja nagu kamp f****** huligaanid see on igaühe vastutus mitte julgustada hävitamine kogukond. Ma ei ole kunagi oma elus tundnud end vanem kui kirjutades a tagasi minu päevast ma hoolin selle koha eest ära minu muru avaldus

Last edited:

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Minu soovitus: pekske kõige suurematele meestele juba esimesel päeval perse või muutuge kellegi ämma..... erm, ma mõtlen... Austage kõiki, kuid püüdke mitte sõbrustada. Ära liitu ühegi jõuguga. Jääge "oma inimestega". Ärge mängige ega võtke narkootikume. Hoia oma jama enda jaoks. Kui sa oled soliidne kutt ja hoolitseb oma asjadest ja tead, millal STFU, siis ei tohiks sul midagi muretseda. Tõenäoliselt ei sunni keegi sulle midagi peale, ei politseinik ega kong, kui sa seda ei kutsu. Kui sa arvad, et sa rikud seadust ja midagi ei lähe kunagi kohutavalt valesti, siis oled sa eksinud. Sinu enda veri võib veenda sind maha müüma, "sinu enda huvides."... "Et sa ei teeks endale või teistele kahju." Tõepoolest, lahtised huuled uputavad laevu.

teeb seda. STFU, tegele oma inimestega ja ära ole loll. käitu normaalselt. done deal

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Ja ei ma ei võta solvata oma projektsiooni mõtlemine te teate midagi elu muutmise nõuandeid te annate oli selline usaldus see on häiriv kuulmine, et anda nõu põhineb absoluutselt ei ole reaalses maailmas midagi ma võiks olla keegi ma võiks olla teha kõike ma võiks olla chat programmi, kuid mida ma ei tee on julgustada inimesi tegema loll asju võimalikult suures ulatuses lihtsalt mõelda selle üle mees

Kanalratte556

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
3
Vend Ma olen rohkem segaduses kui varem. Kellega sa räägid? Minuga? kellegi teisega?

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Mul on kahju, et te nii tunnete @testint - ma usun, et ta räägib minuga @Kanalratte556
Ma ei usu siiski, et ma olen teinud neid asju, milles te mind süüdistate. Kindlasti mitte tahtlikult. Loe uuesti läbi, mida sa ütlesid ja "mõtle lihtsalt järele, mees
Ma ei ole tahtlikult kedagi nimepidi või nimepidi nimetanud, nii et .. ära ole nii tundlik, palun. Me kõik oleme siin suhtlemas eesmärgiga aidata ja õppida üksteisega ja üksteiselt (ma loodan).

Elu muutev nõuanne? Sellise enesekindlusega ja -absoluutselt- ilma reaalse maailmata ....anything.... ? Kas ma julgustasin kedagi suures plaanis lollusi tegema? Mõtlema mille peale täpselt? Minu nõuanne oli ja on lihtsalt: ei ole tark mõte kunagi kuritegusid tehes end mugavalt tunda - nii jäävad muidu edukad kurjategijad tavaliselt kinni. Ärge võtke riske, mille tagajärgedega ei saa hakkama. Hoidke raha kokku nimetatud tagajärgede puhuks. Ära ehk kasuta avalikku kohta salajase narkootikumide valmistamiseks. Püüa mitte sattuda liiga lähedale nn sodomitidele ja politsei orjadele, kui sa siiski vangi lähed.

"Minu nõuanne: löö kõige suuremale mehele kohe esimesel päeval perse või hakka kellegi ämma..... erm, ma mõtlen..." -- oli mõeldud väikese huumoriga, et püüda kahjutuks teha igasugune tajutav solvang. @testint Sinu nõuanne näib olevat vaid: "vali koht, kus sul on mugav ja hoia suu kinni, kui sulle ei meeldi vanglaseks". Andestage mulle, et mängin teie punktide suhtes "kuradi advokaati" ja lisan kogu asjale oma kaks senti. Mitte kunagi ei tohiks eeldada, et miski on garanteeritult ohutu või et nad teavad kõike, see on kõik, mida ma püüan öelda. Ma tean, et ma ei tea kõike, ma ei püüa käituda ega kõlada nii, nagu ma teeksin. .... MINA tean siiski seda, mida ma tean. Keegi ei saa seda ära võtta ja ma kuulutan seda vajadusel viimase hingetõmbeni.

Võtke seda, mida ma ütlesin, kui see on väärt, sõber. Mis ei peaks olema midagi väärt. Lõppude lõpuks, ma olen kindlasti keegi, internetist, kes mõtleb asju välja, kui ma olen, ma võin isegi AI olla. Nii et pole vaja solvuda. See ei olnud mõeldud rünnaku või vaidlusena, vaid ettepanekute ja kriitikana. Igal juhul tehke mida iganes te tahate. Ma rääkisin peamiselt sellest, et tuleb võtta riske ja olla valmis tagajärgedeks .. lihtsalt OLETE VASTU oma tegude eest, eelkõige iseenda ees.

Mis puutub "asboluutselt ...mis tahes reaalses maailmas ...MITTE", parema sõna puudumisel. Ma mainisin, et olen tegelikult käinud nendes kohtades, rohkem kui paar korda paaris kohas, pikemat aega. Nagu ma ütlesin, ei ole kõik külastajad lõpuks pehmete tagumikega väljaheitepiigad. See on midagi, mis juhtub, aga seda kogu jama ei ole ka raske vältida, kui tahaks seda vältida. Ma ei üritaks kellelegi öelda, kuidas oma elu elada, kas vanglas või väljaspool, ma arvan, et minu nõuanded selle kohta, kuidas oma aega (kui sa peaksid) ilma kogu selle lisaprügimiseta ära teha, on hea koht, kust igaüks, kes üritab täpselt seda teha, alustada. Ärge laske, et minu öeldu hoiab kedagi teist tagasi hiilgusest. Tee sa, mees. Bee kõik, mida sa suudad olla. Bee safe <3

testint

Don't buy from me
Resident
Language
🇪🇪
Reaction score
71
Aitäh mul oli vaja, et tõesti olles ise teinud asju ja teades, kui kaugel tegelik asi parema tremendi puudumisel on reaalsest elust sitt, mida ma olen kogenud, teeb mind natuke jaded 8 peaks peatuma ja meeles pidama, et kõik ei ole nagu see, mida ma olen kogenud, aitäh teie vastuse eest