Ma olin kuidagi pettunud, kui nägin siin teises teemas laboratooriumide asukohti käsitlevat linki, justkui oleks üks kõik lõpp, mis on kõik vastus, ainult et leida see. Palun ärge võtke seda isikliku rünnakuna, kuid ma loodan, et minu toon, sarkasm ja perspektiivi kombinatsioon ajab minu seisukoha kõigile huvilistele. Vastuseks postitustele: Ma tunnen end mugavalt oma magamistoas. See ei tee sellest ideaalset kohta labori loomiseks. Tõenäoliselt on alguses halb mõte, et "narkolabor" on üles seatud või tegutseb renditud kinnisvaras, kuna te ei ole omanik ja mitte ainus isik, kellel on võti, ka äriettevõttes? Noh, see on vist okei... niikaua kui see on pärast tööaega ja sa veendud, et sul on mugav. Jah, õigupoolest tee end TÕELISELT mugavaks, kui riskid oma elu ja vabadusega. Kandke oma pidžaama, tundke end nagu kodus. Ma saan aru, et mugavuse all mõtled sa põhimõtteliselt lihtsalt enesekindlust tegutsemiseks, mida sa suudad õigustada kui "ohutut". Siiski ei viitsiks ma seda sugugi, sest see võib kindlasti viia ainult rahuloluni.
.
Mida öeldakse rahulolu kohta? (Ma unustan, aga...) Ärge kunagi petke end vales turvatundes, aga ärge ka muutke oma juukseid halliks selle pärast muretsedes. "Ma ei ole koksist pimestatud, kes jooksevad kilo metüülamiini eetrile lõhnades mööda hoonet ringi ja räägivad kõigiga, kes seal nagunii ei ole, nii et "kõik on hästi".'" Püüa mängida seda, kes sa ütled, et sa oled ja mida iganes sa tegema peaksid, ja püüa mitte näida, et sa võiksid olla paranoiline, ebakindel ja ebastabiilne illegaalne narkootikumide tootja, kes üritab kahtlaselt, oma tegevust varjata. Suhtuge igasse kokka nii, nagu oleks kohtunik, žürii ja hukkamõistja teel, et teha teie heaolu kontrolli niipea, kui te oma toorest toodet militaarse algatusvõimega välja lasete. Alustage lagundamist ja puhastamist näiteks enne ümberkristalliseerimist või selle ajal, kui see on vähegi võimalik.
Vastupidiselt levinud arvamusele ei ole vanglad ja karistusasutused täis homoseksuaalseid vägistajaid ja/või informaatoreid. Kindlasti on neid palju rohkem, kui saab kinnitada. Mul on olnud rõõm külastada mõnda neist toredatest asutustest. Ma ei tea, kus või kuidas kõigile teistele meeldib oma aega veeta, igaühele oma, mina pigem jätan selle võrrandi välja. Võib-olla on Hollywood süüdi selles stereotüübis. Nii sodoomia kui ka autoriteediga suhtlemine/kompromissimine, ükskõik millisel tasandil, on tüüpiliselt universaalselt ja avalikult tõrjutud. Isegi "OK" vangla valvuritele ei meeldi nuhkida, sest valvurid ise saavad ka peale räägitud. Ma ise eelistan lugeda ja trenni teha, ka male on lahe. Vabaduse kaotamine selle tulemusena, et jäädakse kinni, kui tehakse midagi, mida ei tohi teha, käib kaasas, kuigi see ei pea olema ja me püüame nagu kurat. Mingil hetkel peaks seda ootama ja planeerima, kuigi vahel suurte kuludega vältima.
Minu nõuanne: pekske kõige suurematele meestele juba esimesel päeval perse või muutuge kellegi ämma..... erm, ma mõtlen... Austage kõiki, aga püüdke mitte sõbrustada. Ära liitu ühegi jõuguga. Jääge "oma inimestega". Ärge mängige ega võtke narkootikume. Hoia oma jama enda jaoks. Kui sa oled soliidne kutt ja hoolitseb oma asjadest ja tead, millal STFU, siis ei tohiks sul midagi muretseda. Tõenäoliselt ei sunni keegi sulle midagi peale, ei politseinik ega kong, kui sa seda ei kutsu. Kui sa arvad, et sa rikud seadust ja midagi ei lähe kunagi kohutavalt valesti, siis oled sa eksinud. Sinu enda veri võib veenda sind maha müüma, "sinu enda huvides."... "Et sa ei teeks endale või teistele kahju." Tõepoolest, lahtised huuled uputavad laevu.
Põhimõtteliselt, nagu vanasti öeldi mulle: "Kui sa ei saa aega istuda, siis ära tee kuritegu." Kui tahad astuda üles, valmistu tagajärgedeks ja nendega tegelemiseks, AINULT. Ma luban teile, et inimesed kuulavad ja ütlevad, et "noh, see on jama", kuid päeva lõpuks ei huvita kedagi, kui halb oli teie õnn ja kuidas asjad välja kujunesid. Targad mesilased ei osta oma uhiuuele Escalade'ile oma esimese rahapalga eest spinninguvelgi ja dekaalid. Nad hoiavad seda vihmase päeva jaoks, kui neil on vaja advokaati ja kautsjonit ning kõik on üllatuslikult selja keeranud. Ma vabandan igasuguse tajutud solvangu eest. Ma ei mõtle ühtegi, vaid tahan ainult aidata. Samuti vabandust tohutu kõrvalekaldumise eest vangla teemale, aga ma ei ole näinud palju nõuandeid kellelgi sellel foorumil, kellel on tõeline ülevaade või kogemus selle kohta, mida teha, kui elu saab SNAFU'd. Me kõik ei jõua tervena finišisse, kui üldse. Statistika kohaselt põrkavad paljud meist ühel või teisel hetkel sellel teel vastu seina. Ma loodan, et BB meeskonda näeme radari kohal lendamas. Soovin teile kõigile palju õnne ja edu ning palju viljakat kokkamist! Vabandust ka selle tome postituse eest.
---Lemmastuse ja austusega. o7