Mis on selle lihtsa SnB-meetodi puhul valesti?

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Mis on selle lihtsa SnB-meetodi puhul valesti?

01 - Ma kasutan kas 600ml või 1L kokspudelit, mis on puhastatud ja kuivanud.
02 - Lisan 50g ammooniumnitraadi pulbrit (külmapakenditest välja võetud ja jahvatatud).
03 - ma segan sisse 13g pillide sisu, mis on 48 pilli 30mg PSE = 1,44g.
04 - Lisan 250ml valget gaasi 600ml pudelile või 400ml 1L pudelile.
05 - Ma lõikan aku lahti, kas Panasonic Lithium AA või CR123A 3V aku.
06 - eraldan kiiresti liitiumi ülejäänud osast ja tõmban selle patarei sisse. Mulle öeldi, et lõigata see väikesteks ruutudeks, kuid kiirustades panen mõnikord lihtsalt paar tükki. Ma ei saa ju metallist skisoriga lõigata?
07 - ma annan seda enne NaOH lisamist (50g samuti) korralikult raputada.
08 - ma raputan seda uuesti
09 - kui mõne minuti pärast ei näe ma mingit reaktsiooni. Lisan 5ml vett.
10 - tavaliselt kulub vähem kui 60 sekundit, enne kui asjad hakkavad sees liikuma.
11 - ma näen tonnide kaupa uut oranži kraami liikumas. vahel süttib ka liitium. ka kuldsed nuggakesed ilmusid.
12 - ma katsetan pudelisurvet, vajutades seda.
13 - kui see on tõesti raske; lasen natuke rõhku välja, lastes kiiresti õhku.
14 - vähem kui 15 minuti pärast saab pudel põhjast perforeeritud ja suurem osa vedelikust on kadunud.
15 - proovisin natuke säästa ja HCl-gaasiga seda, aga midagi selgelt ei satu.
16 - saagis on null/null.

Alternatiiv:
- Mina valmistan millalgi esmalt liitiumi kütuses ja lisan seejärel NH₄NO₃ + pillide sisu.
- Proovisin kasutada Gorilla teipi põhja tugevdamiseks.
- Kas võiksin proovida magnetilist segajat, et asjad kogu aeg sees liikuma jääksid? Mul oleks vaja teistsugust reaktsioonianumat.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,209
Deals
1
Ma arvan, et see on palju. Järgmine kord alustage selle retsepti võtmisest ja põletamisest. Seejärel kasutage minu antud retsepti. Minge otsige üles poolauto. Vajutage pöidlaga rehvi peale. See on 100 psi. Nii kõvaks peab pudel saama. Ärge ventileerige seda, kui/kui see ei kasva sentimeetri võrra suuremaks.

Joyboy56

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
0
Kas te võiksite mulle üksikasjalikult öelda, vend?

dean454545

Don't buy from me
New Member
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Kas sa üritad teda tappa või vähemalt ära põletada. Ärge võrrelge veoauto rehvi psi-d pop-pudeli psi-dega . Lihtsalt mine võta terasest tulekustuti ja tühjendage seda ja keerake ülemine osa tühjaks ja siis puhastage see tõesti väga hästi, kui te arvate, et see on puhas puhastamine mõned rohkem. Veenduge, et see on täiesti kuiv isegi panna see ahju tund või nii 250, et veenduda, et kogu vesi on läinud. Siis toru, mis on kinnitatud top lõigata natuke ära kuni kus see ühendab. siis võta lahti top valve puhastada ka see hea. Siis võta oma kuiv tulekustuti ja pane sa külma pakki siis oma kütust ja sa ei pea vett lisama aga kui pead siis tee seda nüüd enne kui lisad liitiumi kuna vesi läheb põhja ja liitium ujub üleval. Ärge kunagi lisage vett pärast liitiumi lisamist. siis võtke oma tabletipulber lisage see siis oma liitium ja tehke ülemine osa valmis, kuid enne seda lisage oma lahus ja seejärel keerake ülemine osa kinni ja keerake seda ühe või kaks korda, see peaks käivituma oodake umbes 1 min ja vajutage tühjendust, et ventileerida kõik hapnik, mis võib seal olla. Seejärel asetage pannile keeva veega vaadata psi mõõtur kui see on roheline umbes theb12 o'clock positsiooni võtta ja sukeldada see ämbrisse jää ja soolase veega kuni psi on alla heakskiidu pool siis alustada raputada, et kuradi kuni see on tagasi roheline . Siis astu välja küljelt ja ventileeri see välja ja siis vala see maha ja ülejäänu peaks teadma

hirozaru

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Noh, see on kasulik. Ma järgin samu suuniseid. Ma olin juba leidnud sama retsepti siit enne, kui sa selle mulle saatsid. selles on tõepoolest palju kasulikke üksikasju.
Tahtsin lihtsalt kirja panna sammud ja aru saada, miks pudel purunes.

aga eraldi jutuajamisel sain aru, et see on liitium, mis põletab pudelit ja mitte surve, mis selle purustab.

Ma loen selle retsepti uuesti läbi, et tabada, mis mul veel vahele jäi.

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
176
Ma arvasin, et ma kommenteerisin seda... võib-olla oli see teine.
Igatahes, kui te (või keegi teine, et asi) on veel töötab see ja vajab abi saata mulle pm ja ma püüan treenida teid. Kogu see asi ei ole tõesti kõige parem idee, et alustada, rääkimata sellest, et püüda improviseerida RV-d halva või puuduliku juhendi / retseptiga ja uue mesilase käitlemisega. Ma ei saa piisavalt rõhutada, kui oluline on aru saada, mida täpselt siin teha üritad ja kuidas erinevad reaktsiooni faasid välja näevad. Lihtsalt koostisosade lisamise järjekord ja tehnika võib olla ainuke tegur, kas see toimib hästi, toimib üldse või lihtsalt süttib ja teeb jama.

Ma mõistan, kui õnnelik olin, et see õnnestus mul teisel katsel, sest olen püüdnud seda katset pärast seda umbes tosin korda korrata ja enam kui pooltel kordadel on see ühel või teisel viisil ära kukkunud. Võiks öelda, et olen peaaegu õnnestumistest ja eepilistest ebaõnnestumistest õppinud, kui temperamentne on see reaktsioon, kui läheneda sellele lõdvalt ja lohakalt. Tehke endale teene ja ärge proovige seda kodus, või vähemalt [täielikult] siseruumides, ja teil on ohutusmeetmed ja ettevalmistused tulekahju kustutamiseks, gaaside koheseks puhastamiseks ja kuumade hapete või lahustites olevate aluste puhastamiseks.. ja seal on ka liitium, mida tuleb silmas pidada. Seda parem üritada EI vihmasel või väga niiskel päeval. Mõelge ämbrisse liiva ja või ämbrisse külma vett koos leotatud rätikuga.. suur ventilaator sisselaskmiseks/väljalaskmiseks.. Isikukaitsevahendid - mask, kindad jne. Tõenäoliselt ei vaja seda %99 ajast, kuid lõpuks tuleb see %1, kui soovid, et sul oleks asjad käepärast.

GhostChemist

Expert
Language
🇬🇧
Reaction score
246
The command work on Birch method
Results will be soon