Question Mida teha nüüd atsetooniga segatud mdma freebase'iga (pärast täielikku ebaõnnestumist HCL gaasiga)?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Segasin umbes 800 ml mdma freebase'i 8 L külmas atsetoonis. Ma pidin siis hapendada kuiva HCL gaasiga, kuid oli täielik ebaõnnestumine, mitte 1 mull HCL saabus kolbi mdma freebase atsetoonis...
Kas ma võin hoida freebase'i atsetoonis sügavkülmas või rikneb see?

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Minu seadistus oli 3 plastmassist ämbrit, mida ühendavad plastmassist torud. Plastikämber number 2 oli tühi ämber, lõksu, kui vabapõhi ämbrisse number 3 sai imetud.

Esimesse ämbrisse panin 800 g kaltsiumkloriidi. Panin ämbrile kaane peale ja ühe eelnevalt ettevalmistatud augu kaudu valasin müriaatiathapet. Reaktsiooni ei olnud! Mitte 1 gaasimull minu mdma freebase'is atsetoonis.

Last edited:

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Huvitav lõik algab mugavalt alates 4:20
Ei ole vaja saada fancy, kasutades mitte kuivatatud hcl gaasi annab toote ikka, keskenduda, et saada, et alla kui võib-olla mõelda lisades kuivatamine torud oma töölahust.

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Aga see on väävelhappega? Ma proovisin HCL-i kuivatada kaltsiumkloriidiga ja see ei toiminud. Nii et lisasin müriaathapet otse mdma freebase atsetoonis kuni PH 6-7 ja panin sügavkülma.

Zan444

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
19
Te ei saa kuivatada HCL-hapet kaltsiumkloriidiga.

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
CaCl ja HCl(aq) ei reageeri, et luua HCl(g). Samuti tuleks gaasi kuivatamiseks lasta see läbi kuivatusvahendi, mitte panna seda reaktsiooni. Te võite teha H2SO4 ja kuiva NaCl (või CaCl, kui te tõesti soovite seda kasutada), et tekitada HCl(g). MDMA peaks olema võimeline istuma atsetoonis ilma probleemita, kui teie lahuses ei ole muid kemikaale. HCl(aq) lisamine teie lahusele põhjustab soola moodustumist; siiski lisasite ka hulga vett, milles teie MDMA lahustub. Teil võib olla mõni toote sadestumine sügavkülmikus, kuid enamik jääb lahustatuks. Et seda kenasti väljendada, siis omamoodi fucked up lol. Ma eeldan, et teil ei ole rotovapi või isegi vaakumpumpa, nii et minu parim soovitus teile on hankida elektritekk, suur taldrik ja ventilaator. Valage kogu oma lahus tassi (võite seda teha portsjonite kaupa, kui see ei mahu), asetage see elektriteksti peale ja puhuge ventilaatorit selle peale. Pange see õue või kuhugi, kust aurud pääsevad välja, ja te ootate, kuni see aurustub. Ventilaator ja õrn soojus kiirendavad seda. Kui sa seda liiga palju kuumutad, siis see laguneb. Olge kannatlik. Kui kogu lahusti on kadunud, jääb teile MDMA HCl jääk.
Palju õnne

workworkwork

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
32
Jah, mul on destillatsiooniseadmed ja väike vaakumpump, mille ostsin ebayst 12 euro eest 15l/min. Ma ei vaja elektriteksti! Ja ma juba kogun mdma, mis sadestub.

Nüüd on mul mdma segatud veega atsetoonis. Ma destilleerin atsetooni ja pärast seda arvan, et parim meetod on teha happe-baasi ekstraheerimine?
Kõigepealt segan määrdunud lahust veega, mittepolaarse lahustiga nagu metanool ja hcl. Mdma-sool lahustub vees, kuid mittepolaarses lahustis mitte. Eemaldan metanoolkihi.
Pärast seda lisan vett koosNaOH ja metüülkloriidiga, mdma vababaas läheb koos metüülkloriidiga põhja ja ma eemaldan veekihi.
Ma uurin happe-baasi ekstraheerimist, kas see on õige?

psy

Don't buy from me
Resident
Reaction score
47
Deals
2
Selle asemel võiksite siis proovida atsetooni eemaldamiseks vaakumdestillatsiooni. Teie pump on üsna nõrk, kuid see aitab natuke.
Happe-aluseline ekstraheerimine on elujõuline variant. Metanool on veega segunev, nii et see ei moodusta eraldi kihti. Kui teil on DCM, siis see töötab, aga mitte metanool. Te peate eemaldama kogu atsetooni, lisama DCM-i oma veele ja eraldama selle pärast, et eemaldada kõik ebapuhtused. Lisage NaOH ja veel DCM. Nüüd liigub MDMA DCM-kihti. Aurustage oma DCM ära. Lahustage uuesti IPA/tolueenis või mõnes muus lahustis, mille kaudu saate oma HCl(g) läbi lasta. Seejärel filtreerige oma toode.

Mr Good Cat

Don't buy from me
Resident
Reaction score
112
Ma aurustasin atsetooni atsetoon-FB segust. See ei ole keerulisem kui petroeetri aurustamine pärast baasi ekstraheerimist. Ja boliling point on väiksem.

Chemical Ali

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Kui te ei ole kindel, kuidas seda korralikult gaasitada, võite lihtsalt kasutada hapet ja väikest kogust dH20, et saavutada pH 6-7 ja lasta veel aeglaselt aurustuda, et saada oma MDMA HCl. Mittepolaarne lahusti (tooleen, ksüleen, DCM jne) hoiaks teie freebase hästi lahustatuna ja sellele lisate HCl (pärast freebase nõuetekohast puhastamist / pesemist) aluselise / vee, soolvee või kuidas iganes te otsustate seda täiustada ad vaja.

Või siis lihtsalt gaasiga. Ausalt öeldes ei ole ma kunagi kasutanud gaasi atsetooniga koos freebase'iga, kuid ksüleeniga ja eetriga on palju gaasistamist tehtud. Mõlemad viisid on vastuvõetavad, kui sul pole kiire vms.

Lugupidamisega,
Ali