G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 Sep 8, 2023 #1 Kas keegi teab, mis see on ? See maitseb natuke magusalt. Attachments I3SuGmFLzt.jpg 7.1 MB · Views: 260 TJmkf7jyFw.jpg 4.3 MB · Views: 77
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #2 Kas tegite, ostsite või leidsite selle? Kas see on ravimid, kommid või marmor? Mul on vaja rohkem teavet Upvote 0 Downvote
Kas tegite, ostsite või leidsite selle? Kas see on ravimid, kommid või marmor? Mul on vaja rohkem teavet
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #3 Ma ostsin seda,ja kui u nuusutada seda s nagu lihtsalt hoiab u ärkvel mitte täielikult kõrge,otsisin seda internetis ja see näeb välja nagu 4cmc Upvote 0 Downvote
Ma ostsin seda,ja kui u nuusutada seda s nagu lihtsalt hoiab u ärkvel mitte täielikult kõrge,otsisin seda internetis ja see näeb välja nagu 4cmc
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #4 Ja pulber, kui u purustada see näeb välja nagu 3cmc ja 3mmc, ja kui ma purustan selle väikesteks tükkideks, muudab see värvi oma läbipaistev mitte kollakas Upvote 0 Downvote
Ja pulber, kui u purustada see näeb välja nagu 3cmc ja 3mmc, ja kui ma purustan selle väikesteks tükkideks, muudab see värvi oma läbipaistev mitte kollakas
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #5 Tundub keskpärane katinoon. See oleks ka minu oletus. Millisena te seda ostsite? See tähendab, et mis see pidi olema? Upvote 0 Downvote
Tundub keskpärane katinoon. See oleks ka minu oletus. Millisena te seda ostsite? See tähendab, et mis see pidi olema?
G goldduck55555 Don't buy from me New Member Joined Sep 8, 2023 Messages 4 Reaction score 0 Points 1 08 Sep #6 See pidi olema 3cmc,aga kuidas on magusa maitsega ? Kas u öelda mulle, kas see on normaalne? Upvote 0 Downvote
The Alchemist Don't buy from me Resident Joined Jun 7, 2023 Messages 45 Reaction score 25 Points 8 08 Sep #7 Vabandust, ma ei ole kindel. Ma vaatasin natuke veebis ringi ja keegi ütles seda: rage3c: Minu kaks senti: 3cmc on soolane, 3mmc ei ole.3cmc on selge, 3mmc ei ole. VapinLyf: 3-cmc puhul on tunda kloorimaitset. Kui oled kunagi ketamiini teinud kohe peale seda, siis võid märgata, et neil mõlemal on ühine maitse. Ma ei leidnud ühtegi märget, et see oleks magus. Upvote 0 Downvote
Vabandust, ma ei ole kindel. Ma vaatasin natuke veebis ringi ja keegi ütles seda: rage3c: Minu kaks senti: 3cmc on soolane, 3mmc ei ole.3cmc on selge, 3mmc ei ole. VapinLyf: 3-cmc puhul on tunda kloorimaitset. Kui oled kunagi ketamiini teinud kohe peale seda, siis võid märgata, et neil mõlemal on ühine maitse. Ma ei leidnud ühtegi märget, et see oleks magus.