Question Mis on D-lüserghappe metüülester

csigger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Tere.
D-lüserghappe metüülester cas 4579-64-0 on psühhoaktiivne või lsd-i lähteaine? Annustamine?
Tänan teid!

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
Täiuslik küsimus vend.

Ma arvan, et selle ainega saab toota 100 grammi LSD-d.

Kõigepealt tuleb metüülester hüdrolüüsida karboksüülhappeks, mis on LSA, ja seejärel muuta see LSD-ks.
Ilmselt on siin kirjeldatud 2meetodit, mis muudavad LSA LSD-ks.

Kuidas konverteerida ester happeks.? See on väga lihtne. Lihtsalt lisage mõni alus sellesse, nii et hape muutub metallisoolaks ja puhtaks. Selle juhendi leiate erowidist.

Me vajame tõsiselt ekspertide tähelepanu. @G.Patton @HIGGS BOSSON @William Dampier ja @hisenberg

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,876
Deals
1
Tere. Mida te täpselt vajate? Te juba kirjeldasite LDS-sünteesi viisi alates cas 4579-64-0.

btcboss2022

Don't buy from me
Resident
Solutions
1
Reaction score
662
Deals
8
D-lüserghappe metüülesteri hüdrolüüs HCl-ga näiteks saab d-lüserghappe amiidi (LSA), kuid nende toodetega tuleb olla ettevaatlik temperatuuride ja aegade suhtes tavaliselt kasutatakse madalaid temperatuure ja pikki aegu Mul ei ole selle täpseid numbreid.
LSA kui psühhoaktiivne mõju iseenesest sarnaneb LSD-le, kuid LSD sarnase mõju saavutamiseks on vaja suuremaid LSA annuseid.
LSA-st LSD-ks ma ei tea täpset protsessi, kuid ma võin seda otsida.
Kas ma saan aidata selle kohta ;-)

csigger

Don't buy from me
Resident
Reaction score
8
Kas ma võin paluda kellelgi kirjeldada samm-sammult, kuidas valmistada lüserghappest D-lüserghappe metüülestrist?
Kas kellelgi on piisavalt teadmisi või soovi mind aidata? Kui on keegi, kes võiks mind juhendama hakata, siis ma julgeksin alustada. Unistus täituks. Ma ei taha abi tasuta.

ICchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Ma olen veidi segaduses, kuid ma võin eksida. Miks peaks D-lüserghappe metüülestrite hüdrolüüsi tulemusena moodustuma LSA (AN AMIDE), mitte lihtne lüserghape (karboksüülhape). Sest minu tähelepanekute kohaselt moodustub esteri reageerimisel happega, nagu HCl, karboksüülhape, mitte amiid. Aga siis jälle, ma võin eksida, aga see peaks olema nagu,
D- Lüserghappe metüülester + HCl --> Lüserghape, mis saab siis muutuda LSD-ks ilma igasuguse LSA-lt LSD-ks mässamiseta.

thankyou888

Don't buy from me
New Member
Reaction score
28
LSA on lüserghappe vend.
Nii et te räägite just sama asja. LSD on amiid LSA ei ole amiid see on lihtsalt karboksüülhape. Teisenda lüserghape amiidiks.

View previous replies…

ICchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Vaadake internetist mate, lüserghape ja LSA on kaks erinevat molekuli, lüserghape on LSD-25 otsene eelkäija, samuti ei ole see aktiivne ühend ja see on saadud ergotamiini hüdrolüüsi teel. Samas kui LSA on aktiivne ühend, mida leidub hommikuseemnetes ja Hawaii beebipuuroosi seemnetes. Vaadake seda lihtsalt internetist, siis saate teada.

ICchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Kõik on korras, sõber, peamine on see, et see on kuradima hämmastav, et saab tellida Hiinast paar grammi pulbrit ja teha sellest tuhandeid annuseid LSD-d. Tahaks kunagi selle keemiaga töötada.

ICchemist

Don't buy from me
Resident
Reaction score
1
Ma olen veidi segaduses, kuid ma võin eksida. Miks peaks D-lüserghappe metüülestrite hüdrolüüsi tulemusena moodustuma LSA (AN AMIDE), mitte lihtne lüserghape (karboksüülhape). Sest minu tähelepanekute kohaselt moodustub esteri reageerimisel happega, nagu HCl, karboksüülhape, mitte amiid. Aga siis jälle, ma võin eksida, aga see peaks olema nagu,
D- Lüserghappe metüülester + HCl --> Lüserghape, mis saab siis muutuda LSD-ks ilma igasuguse LSA-lt LSD-ks mässamiseta.

kevin_smith_2

Don't buy from me
New Member
Reaction score
3
Miks mitte kasutada seda lõpptootena ja toota sellest tootest märkmikke?

UWe9o12jkied91d

Don't buy from me
Resident
Reaction score
510
Deals
5
Kuigi saate, annustamisskeem on sarnane, see ei ole klassikaline psühhedeelikum, mõju on peamiselt kognitsiooni ja meeleolu koos kehamõjudega (sageli ebameeldiv), visuaalselt väga nõrgalt psühhedeelne.