Question Millist haridust peaksin otsima, mis kõrghariduses puudub?

buranyuu

Don't buy from me
New Member
Reaction score
1
Olen loodusteaduste kõrghariduses. Olen uudishimulik, kas selle eriala puhul on mingeid lünki teadmistes, mis kõrghariduses puuduvad, ja millised need lüngad on.

fidelis

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
408
keegi parandab mind, kui ma eksin, kuid see on tegelikult lihtsalt ebaseaduslik keemia. kui teil on keemia osa käes, suurepärane! teil on lihtsalt vaja õppida kuritegelikku poolt, nagu spetsiifilised sünteesid 4 illegaalsete uimastite või kus 2 saada lähteaineid. "tegelik" keemia teadmised on väga kasulikud ja tbh, see on osa, millega enamik inimesi (või vähemalt mina) hädas on.

ma nägin vespiary' s tsitaati, mis ütles midagi sellist nagu "mõtle nagu keemik, mitte nagu kurjategija", ja mulle tundub, et see on siinkohal rakendatav. ebaseaduslik keemia ei ole väga erinev ja seda ei tohiks sellisena käsitleda. 2 palju ppl fuck up oma tööd bc nad ei võta oma projekte (või ise) piisavalt tõsiselt 2 teha uurimistöö või UTFSE. its rlly nice 2 c keegi kõrgharidusega, foorum vajab rohkem seda

seebikast kõrvale, tere tulemast 2 bbgate!!! :3

prophet

See my products
Seller
Language
🇺🇸
Reaction score
79
Deals
28
Ma kasvasin üles kriminaalses maailmas ja jätkasin hiljem kõrghariduse omandamist ja ma tegelen ikka veel, kuid ausalt öeldes soovin, et oleksin varakult valinud teise tee, kuid see ei ole alati lihtne, kui oled teatud viisil üles kasvanud. Selles maailmas on palju keemikuid, mõned head, enamik halvad tundub. Paljud ei hooli inimestest, vaid ainult kasumist ja inimesed surevad iga päev selle tõttu. See maailm võiks meile rohkem inimesi, kes mõistavad bioloogiat, mis on laiad võimalused, kuid ma arvan, et mõistame paremini USA-d ja seda, kuidas erinevad ained, mida me kasutame/teeme jne, toimivad, ja võib-olla annaks neile keemikutele, kes tegelikult hoolivad inimestest, kellele nad müüvad, mõningaid juhiseid. Ma ei ole kindel, et me oleme välja tulnud hea ohutu uimasti, mida saaksime kasutada, millest saaksime kõrvetada ja mis ei muutuks haigeks ega potentsiaalselt sureks, kui see tuleb alla või seguneb millegi muuga jne. See oleks parim idee, mida ma suudan ette kujutada. Kas see on võimalik? Võib-olla mitte, aga kes on tegelikult seal väljas ja üritab näha, kas see on võimalik? Big Pharma ei erine tegelikult millegi poolest heast metamfetamiinitootjast. Naljakas asi, ilmselt hoolivad metatootjad rohkem inimestest kui farmafirmad. Siis on need, keda ma nimetan väikeseks farmaatsiafirmaks. Võltspillide tegijad, kellest enamik ei suuda ilmselt aru saada, kuidas järjepidevalt head toodet teha. Kui te kavatsete seda teha, tehke seda õigesti. Pressitud pillid oleksid suurepärased, kui neid valmistaks iga kord sama "keemik" samade koostisosadega ühtemoodi. Kujutage ette müüki ja klientide tagastusi, kui see oleks nii. Nüüd ma ranting...

miner21

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
262
Ma arvan, et koolist saadud oskused on ülekantavad. Vaadake nüüd mõnda foorumite sünteesi juhendit, et näha, mis on asjakohane selle suhtes, mida klassis õpitakse. Teil on ka kogemusi eri tüüpi seadmetega, et näha, mis töötab teie jaoks kõige paremini