Question Millised on mõned saidid, mis müüvad seeneid, mis tarnivad Kanadasse?

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
kas keegi teist teab mingeid saite, mis tarnivad Kanadasse, mida ma saan kasutada, et osta seene idud, eelistatavalt midagi sarnast nagu sporeworks?
aitäh

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Milline on õiguslik staatus Kanadas? USAs ei kontrollita neid üldse. Ma olen kasvatanud paljusid seeneliike ja -tüvesid ja ostsin ainult 1 korra spooride ajal 1 korda. See oli Atantis #7, mis minu arvates ilmselt reabsorbeeriti Mexicana, kuna nad on samad. Ma sain tasuta neid giveaway võistlustel ja ma kauplesin palju neist. Pead lihtsalt seenefoorumites osalema ja mõne aja pärast inimesed lihtsalt annavad või kauplevad nendega. Sa hindad nendest kohtadest meid Ludacris. 15 aastat tagasi müüsin Workmanile trükiseid 5 $/PC eest ja ta muutis selle 5-10 süstikuks, mis olid tollal 18 $/PC
NSocyERz30

SoldadoDeDrogas

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
165
Need on funky! Kas need on kuubikud? Hmm...

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Need on Calocybe indica.behindvthstbis minu vooluhood bacticinerator ja mida iganes te seal näete. Ühel hetkel oli mul 1000 dollari eest kraami

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
nad on siin seaduslikud eoseid ja minu elukohajärgse linna lähedal on mõned shroomi dispensarid, kuid nad ei müü eoseid

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Kuivatatud seentest ON võimalik kasvatada seeni. Kõik, mida vajate, on mõned steriilsed tampoonid ja veidi steriilset vett. Te kastate tampooni vette ja hõõrute sellega lamellid (kidad) ning saate koguda rohkesti eoseid. Vaja on vaid 2 ühilduvat paarituvat tüüpi. Paarumistüüp on analoogne sugu, kuid seentel on kuni 50 paarumistüüpi. Mehed naised ründavad helikopterid ristiisad buldooserid ja veel 45. See on ainus võimalus saada spoorid mõnest tüvest nagu peenise kadedusliin. Pungad on nii tihedalt pakitud, et eosed ei pääse välja ja nad ei tekita spoorijälgi.
Teine meetod, millega mul on olnud edu, on lõigata tükk lamellilist materjali ja panna see täiendatud agariga petri tassi. Ma ehitasin selle laminaarse voolu kapuutsi otse 200 dollari eest ja see viis mind raskustest, et kasvatada midagi, kuni olin võimeline kloonima iga leitud seeni ja viima selle kasvatusse. Kui soovite kasvatada seeni mis tahes tõsises mahus, vajate seda. Ma otsisin pikka aega, et ehitada seda 200 dollari eest, kuid te võiksite seda homme ehitada 400 dollari eest.
MxEWlSQJva

Last edited:

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
LFuqj4iVcT

HKsLYu7XTP

Siin on mõned Psilocybe cubensis'e seened. Malabars ja albiino A+'d. Need pildid on üle 10 aasta vanad. Ma isiklikult ei ole suur psühhedeelsete seente fänn, aga igaühele oma.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
Need on Calocybe indica.behindvthstbis minu vooluhood bacticinerator ja mida iganes te seal näete. Ühel hetkel oli mul 1000 dollari eest kraami

loadingST

Don't buy from me
Resident
Language
🇧🇬
Reaction score
69
Seened näevad nii head välja, aga ma ei saa aru, mille jaoks te seda lauda ehitasite ? Ja mida sa arvad abaut meevee petri tassi, ma ikka havent ostetud agar.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,108
Deals
1
See on see, mida inimesed nimetavad laminaarvoolukapuuteks. See on vastupidine suitsulõõrile. Selle asemel, et imeda mürgiseid gaase ja mürgiseid keemilisi lõhnu, puhub see teile õhku. Põhimõtteliselt on see majaahju puhur, mis puhub õhku läbi tõelise 12-tollise HEPA-filtri. Sellist, mida kasutatakse tuumaelektrijaamades, et inimesed ei hingaks radioaktiivset tolmu sisse. See filtreerib 99,7% osakestest suurusega 0,3 mikronit, kuid töötab paremini väiksemate või suuremate osakeste puhul. see on põhimõtteliselt iga bioloogiline olend peale viiruse. Nii et see puhub välja selle ülipuhta õhuvoolu ja see õhk lööb hallituse eosed bakterite eosed ECT. eemale. Niikaua kui te suudate kinni pidada aseptilisest protokollist, on saastunud kasvandused minevikku jäänud.

syndricskeptical

Don't buy from me
Member
Reaction score
1
btw Ma otsin rangelt spoorisiirikuid, mitte mingeid alternatiivseid meetodeid seente kasvatamiseks, seega palun vastake ainult siis, kui te teate mõnda saiti või saate mulle neid pakkuda. aitäh.