Pärast 25 aastat opioidide tarvitamist ja nendega tegelemist leian, et see, mis on asjakohane, varieerub inimeselt inimesele. Mõned inimesed saavad toimida ja kasutada igapäevaselt ilma negatiivsete kõrvalmõjudeta (peale võimalike terviseprobleemide lõpuks nagu minu puhul), teised keeravad kontrolli alt välja ja satuvad vanglasse, tänavatele, kus nad käivad iga päev kliinikus või surevad. Kindlasti on ohjeldamine muutnud üledoseerimise probleemi hullemaks. Ma tean inimesi, kes on pärast aastaid kestnud arsti poolt määratud valuravi tagasi lõigatud või valuvaigistid ära lõigatud ja kellel on õigustatud valu. Nad maksavad nüüd igakuiselt naeruväärset summat oma ravimite eest ja riskivad fent pressitud pillide ostmisega. Iga olukord on erinev. Ma tean, et "opioidikriisi" kontrollivad inimesed ja need, kes otsustavad, mida võib ja mida ei saa välja kirjutada ja millises koguses, tekitavad rohkem kahju kui kasu. Neile, kes müüvad fent- või isegi mitte fent-pressitud ravimeid, kui te seda teete, palgake keemik või õppige seda ise ja tehke seda õigesti. Kui pill on võltsitud, miks teha seda nii, et see näeks välja nagu see, mis ei ole, kui te ei kavatse kellegi üle saada. Kui te pressite tablette, siis tehke oma kuradi kaubamärk või märk ja lõpetage, et see näeks välja nagu oxy 30, kui see ei ole. See muudab raskeks, et inimesed, kellel on tõelised pillid, müüvad neid ja ostjad usaldavad teid, kui nad tahavad midagi tõelist. See on asi, mis mind kõige rohkem häirib. Mis on selle mõte? Siin on teile oxy, aga see ei ole tegelikult oxy... Milleks teha see sellisena välja? Miks nimetada seda oksükodooniks, kui see ilmselgelt ei ole seda?