- Language
- 🇹🇷
- Reaction score
- 5
Tere jälle sõbrad. Proovisin ekstraheerida PSE vaba baasi kasutades "Universal Extraction Technique: Straight to Bee" meetodiga. Kirjutan siin üksikasjalikult koos piltidega. Lõpuks saan ma vahajas ainet. Tänud ette neile, kellel on infot antud teemal.
Alustame kõigepealt pillide sisuga.
- ibuprofeen
- pseudoefedriinvesinikkloriid
- askorbiinhape (C-vitamiin)
- kaltsiumvesinikfosfaat veevaba
- kroskarmelloosnaatrium
- Povidoon (k-30)
- Räägivad
- Mikrokristalliline tselluloos (tüüp 101)
- Ränidioksiid-siloid 244
- Hüdrogeenitud kastoorõli
- Hüdroksüpropüülmetüültselluloos E-15
- Polüvinüülalkohol
- Titaandioksiid
- Kinoliinkollane alumiiniumlakk
- letsitiin
- Ksantaankummi
- päikeseloojangukollane alumiiniumlakk
Esmalt tegin lahutuse, järgides täpselt juhiseid. Pildid pärast subtraktsiooni on järgmised.
Siis mõtlesin, et selle tehnika proovimisest on möödas liiga palju aega, ja proovisin seda uuesti, muutes seda veidi oma maitse järgi.
Need asjad, mida ma enda jaoks muutsin, on vähem atsetooni kasutamine, vähem maisitärklist ja petrooleetriga keetmine, enne kui lasin sellel liiga palju kuivada.
Nüüd tahan ma liikuda oma küsimuste juurde.
1- Mis täpselt on see vahajas aine esimestel piltidel?
2- Kui see vahajas aine on õige, siis juhtisin sellele tolueen HCl gaasi, kuid ma ei näinud ühtegi kristallitükki maha kukkumas või moodustumas. Kas ma lasksin liiga vähe HCl gaasi või pidin rohkem lasksin?
3- Kui kaua võtab vaba aluse kristalliseerumine aega? Kas see kristalliseerub kohe või pean ma ootama 12 tundi jne?
4- Kas vaba aluse võib kasutada RP/I2 reaktsioonis või pean ma selle muutma HCL-soolaks?
5- Praegu on mul tabletid, mille sisu olen üles kirjutanud. Tahaksin juba ette tänada kogenud ja asjatundlikke sõpru, kui nad jagavad oma kogemusi, kuidas ma neid eemaldada saan.
Alustame kõigepealt pillide sisuga.
- ibuprofeen
- pseudoefedriinvesinikkloriid
- askorbiinhape (C-vitamiin)
- kaltsiumvesinikfosfaat veevaba
- kroskarmelloosnaatrium
- Povidoon (k-30)
- Räägivad
- Mikrokristalliline tselluloos (tüüp 101)
- Ränidioksiid-siloid 244
- Hüdrogeenitud kastoorõli
- Hüdroksüpropüülmetüültselluloos E-15
- Polüvinüülalkohol
- Titaandioksiid
- Kinoliinkollane alumiiniumlakk
- letsitiin
- Ksantaankummi
- päikeseloojangukollane alumiiniumlakk
Esmalt tegin lahutuse, järgides täpselt juhiseid. Pildid pärast subtraktsiooni on järgmised.
Siis mõtlesin, et selle tehnika proovimisest on möödas liiga palju aega, ja proovisin seda uuesti, muutes seda veidi oma maitse järgi.
Need asjad, mida ma enda jaoks muutsin, on vähem atsetooni kasutamine, vähem maisitärklist ja petrooleetriga keetmine, enne kui lasin sellel liiga palju kuivada.
Nüüd tahan ma liikuda oma küsimuste juurde.
1- Mis täpselt on see vahajas aine esimestel piltidel?
2- Kui see vahajas aine on õige, siis juhtisin sellele tolueen HCl gaasi, kuid ma ei näinud ühtegi kristallitükki maha kukkumas või moodustumas. Kas ma lasksin liiga vähe HCl gaasi või pidin rohkem lasksin?
3- Kui kaua võtab vaba aluse kristalliseerumine aega? Kas see kristalliseerub kohe või pean ma ootama 12 tundi jne?
4- Kas vaba aluse võib kasutada RP/I2 reaktsioonis või pean ma selle muutma HCL-soolaks?
5- Praegu on mul tabletid, mille sisu olen üles kirjutanud. Tahaksin juba ette tänada kogenud ja asjatundlikke sõpru, kui nad jagavad oma kogemusi, kuidas ma neid eemaldada saan.