Question Odavaim viis metamfetamiini valmistamiseks on olnud edukas ainult üks kord

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Küsige keemiaekspertidelt! Sest mul on see meetod õnnestunud ainult üks kord! Kas see on kõige odavam viis amfetamiinvesinikkloriidi valmistamiseks? Kas on mõni oluline rõngasühendus, mis jääb tähelepanuta ja mis takistab amfetamiinikristallide valmistamist?
1. Segada 40 grammi fenüülatsetooni, 20 grammi metüülamiinvesinikkloriidi ja 200 ml metanooli, lisada jälgi naatriumhüdroksiidi, et neutraliseerida see nõrgaks leeliseks, ja reageerida 80 kraadi juures 2 tundi, et tekitada imiini vaheühendust.
2. Imiini vaheühendile lisatakse 10 grammi naatriumboorhüdriidi ja reageeritakse toatemperatuuril 6 tundi, et tekitada amfetamiini.
3. Reaktsioonilahusele lisatakse 100 ml vett, eraldatakse orgaaniline kiht ja korratakse pesemist kolm korda. Pärast iga kord 100 ml vee kasutamist lisage sobiv kogus soolhapet, et neutraliseerida pH-ni 5.
4. Aurustage kogu vesi ära ja lõpetage kuumutamine, kui temperatuur on üle 100 kraadi. See, mida te saate, on endiselt vedelik... ja enne kuivatamist ei teki kristalle! Ma tõesti ei tea, mis läks valesti

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
Õige kogus NaOH, et neutraliseerida 20 grammi metüülammooniumkloriidi arvutan 0,5g, mis on rohkem kui jälg. Kas te viisite seda?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Jah, ma kasutasin tahtlikult liigset kogust NaOH-d, et tagada pH-väärtus vahemikus 8 ja 9.
Selles katses koosnes reaktsioonisegu 20 ml metüülammooniumkloriidist, 200 ml metanoolist ja 40 ml fenüülatsetoonist. Reaktsioon viidi läbi magnetilisel segamisel temperatuuril 80 °C 2 tunni jooksul.

View previous replies…

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Pärast imiini vaheühendi moodustumist jäi minu reaktsioonisegu (RM) veevabasse olekusse. Pärast jahutamist toatemperatuurini lisati aeglaselt 10 mg naatriumborohüdriidi. Reaktsioonil lasti kulgeda 6 tundi. Siiani ei ole ma kindel, kus võis tekkida probleem.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,110
Deals
1
im ei ole keemik, nii et parandage mind, kui ma eksin, kuid mulle öeldi, et tuleb kiigata ph 2 punkti madalamalt kui pKa 2 punkti kõrgemale kui pKb, st 12'1 ja 4,6 Iga punkti võrra vähem kui see, mida te lähete, jätate 3% toote vales vormis, nii et te kaotasite 9%, kui te lõpetasite 8 ja 9 vahel ja 1,2% teises otsas. Metüülammooniumkloriid on tahke aine, aga sa kasutad ml, et väljendada, kui palju. Theres osa võrrandist puudub, milline on selle vedeliku moltihedus? on see vesi või...?

Grubby

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
12
Uh... Ma ei mõõtnud materjali kogust täpselt, kuid palun aidake mul kontrollida, kas minu katsetusprotsessis on tõsisemaid vigu, mis võiksid viia ebaõnnestumiseni? Näiteks lisasin ekstraheerimise etapis eraldamiseks otse vett ilma täiendavate lahustite kasutamiseta. Ma ei ole kindel. Ma lihtsalt arvasin, et rm kihistumine oli juba ilmne, seega tegin seda.