- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 35
Jälgisin videot ja lugesin kogu juhendi läbi, kui jõuan elavhõbedanitraadi lahuse sisestamise punkti, 5ml (2g Hg + 15ml lämmastikhape 68%), siis 1 liitri külma vee, sain siis tulemuse nagu video, hägune hall vesi ja mõned alumiiniumfooliumi loputatud, nagu video ja juhendis mainitud soovitatakse lisada rohkem vett pärast esimest äravoolu ja korrata äravoolu protsessi, nii et ma lisan veel 1 liitri külma vett
Ootamatu probleem:
1. see muutub jälle häguseks halliks ja näeb välja paksem segu kui alguses.
2. siis hakkas see suuremaid mullidega
3. see on rohkem kuumust nüüd ma proovisin seda puudutada, nii et ma valan uuesti välja ja lisan kolmanda 1 liitri külma vett
4. 3 minutit pärast seda, kui ma valan kogu hägusa halli vee välja, alumiiniumfoolium reageerib ise ja tekitab suitsu, mis katab kogu labori, kolb on nii külm ja kolvi pinnal on veepiisad
kas ma peaksin P2NP lahust valama vahetult pärast esimese häguse halli vee äravoolu? sest hilisem reaktsioon tundub nagu P2NP lisamise reaktsioonid videos.
Ootamatu probleem:
1. see muutub jälle häguseks halliks ja näeb välja paksem segu kui alguses.
2. siis hakkas see suuremaid mullidega
3. see on rohkem kuumust nüüd ma proovisin seda puudutada, nii et ma valan uuesti välja ja lisan kolmanda 1 liitri külma vett
4. 3 minutit pärast seda, kui ma valan kogu hägusa halli vee välja, alumiiniumfoolium reageerib ise ja tekitab suitsu, mis katab kogu labori, kolb on nii külm ja kolvi pinnal on veepiisad
kas ma peaksin P2NP lahust valama vahetult pärast esimese häguse halli vee äravoolu? sest hilisem reaktsioon tundub nagu P2NP lisamise reaktsioonid videos.