4-Metüülpropiofenooni süntees?

bigdigrandy

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
5
Tere kolleegid keemiahuvilised,

Ma isiklikult ei ole 4-metüülpropiofenooni valmistamisel liiga palju vaadanud.

Ma olen mõelnud selle sünteesi, kasutades merevaikhappe anhüdriidi tolueenil, kasutades lihtsat Friedel-Craftsi reaktsiooni alumiiniumkloriidiga katalüsaatorina, saades 4-(4-metüülfenüül)-4-oksobutaanhapet, mis seejärel dekarboksüülitakse 4-metüülpropiofenooniks. Lähteained tunduvad olevat laialdaselt kättesaadavad ja suhteliselt odavad.

Kui keegi teab rohkem võimalike saagiste või minu tehtud vigade kohta, palun andke teada, sest ma võin seda ise proovida.

OLrV8hUPxA

The_Real_DEA_42069

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ma ei usu, et see töötab nii, nagu te soovite, sest oksobutaanhape on gammaketoon, mitte beetaketoon.

Sa võid proovida CuO-d, see näib toimivat levuliinhappe puhul.

Levuliinhappe oksüdatiivne dekarboksüülimine kupuroksiidide abil

2bfhLWU3e6

The_Real_DEA_42069

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Ma ei ole seda ise kunagi proovinud, kuid vaatasin just ja tolüüloksobutaanhape on tuntud keemiatoodete müüjalt saadaval 150 dollariga 100 g eest. Ei tea, milline on saagis pärast CuO-d, kuid pinnal kõlab see kindlasti paremini kui propionüülkloriidi ja metüülpropiofenooni süntees. Võib-olla pean seda ühel neist päevadest proovima.

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,144
Deals
1
Tavaliselt on see tolueen ja propoinüülkloriid koos alumiiniumkloriidi Friedel-kraftiga.
Palun kasutage otsingumootorit

Osmosis Vanderwaal

Moderator in US section
Resident
Solutions
4
Reaction score
1,144
Deals
1
Selles patendis sätestatakse palju asendatud propriofenooni sünteesi

The_Real_DEA_42069

Don't buy from me
Resident
Language
🇺🇸
Reaction score
1
Minu kommentaarid on muidugi spekulatiivne retrosüntees - ma soovitaksin alati esmalt antud vaikimisi protseduuri, mille kohaselt sünteesitakse substitueeritud propiofenoon AlCl3 F-K kaudu tolueeni ja propionüülkloriidi või anhüdriidi abil, kui ei ole täiesti selge, mida teoreetilistes alternatiivsetes marsruutides arutatakse