Question Voolatud vee kohvifilter, milles on metamfetamiini. Kuidas seda ekstraheerida?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ma valasin kogemata vett kohvifiltrile, mis sisaldas mõned g metamfetamiini. Nüüd tõmbas see kohvifilter kogu vee välja ja met on kohvifiltris :-D. Milline oleks kiire ja lihtne viis seda märjast kohvifiltrist välja tõmmata?

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ma mõtlen, et ma tean, et seda võib lahustada veel vees ja lihtsalt aurustada vett, kuid kuidas siis oleks see veel kõik kohvifiltrid täis (või sees?). Kas on midagi, mida ma saan kasutada, et seda kohvifiltritest eraldada?

schwabbi

Don't buy from me
Member
Language
🇺🇸
Reaction score
4
mida veel u tahad teha? lihtsalt piisavalt vett, et saada kõik välja koefiltrist ja aurustada vesi. kui u on juba kaotanud "valatud" vee u on kaotanud met

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
Ma ei kaotanud ühtki valatud vett. Lisasin nüüd hulga vett ja eemaldasin filtrid. Mis peaks olema maksimaalne temperatuur aurustumiseks?

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Seda on parem teha vaakumis. Vastupidisel juhul ärge kuumutage liiga palju. Õhuga kokkupuutumine koos temperatuuriga võib rikkuda väikese osa teie tootest.

finch3523

Don't buy from me
New Member
Reaction score
4
tegelikult ei ole mul vaakum. Ma lisasin liiga palju vett, sest ma arvasin, et äkki saan vee kiiresti aurustada. Mul oli see seni ainult 30 kraadil, sest ma ei tea, kui palju soojust oleks ok, kuid see on tegelikult äärmiselt aeglane. Ma arvan, et äkki oleks midagi isopropanooli sarnast olnud parem.

Kui palju naoh oleks mul vaja umbes 2g? Kas ma saaksin sellega kõike?
Mul on siin ainult väävelhape. mis oleks kiire viis sulfaadi tegemiseks?

Kas selles protsessis on kaotus oodata? Kui jah, siis ehk hoian seda lihtsalt vedelikus ja kasutan niimoodi :-D

G.Patton

Expert
Solutions
3
Reaction score
2,875
Deals
1
Tere. Reekstraktsiooni puhul on kindlasti mõned kaotused. Tegelikult võite seda juua =) See on kõige lihtsam viis.