Proovisin seda reaktsioonimeetodit P2P-lt Amph-le mitu korda, kuna mulle öeldi, et see annab kuni 80% saagise ja ma võin teile öelda, et see on ilmselt täielik jama ja saagised on naeruväärselt madalad. Ma olen kindel, et see ei tööta hästi P2NP puhul, kuna leeliselised tingimused, nagu varem öeldud, ei ole esimese etapi jaoks soodsad.
Happeline Al/Hg töötab muidugi ja ok saagisega, kuid reaktsioonimaht on suur ja reaktsioon on nii äge, et ma ei tea kedagi, kes julgesid töödelda rohkem kui 100 g Amph korraga (ja need teatasid ka, et mõnikord lihtsalt puhub kõik lakke - nad tegid seda ainult välitingimustes sel põhjusel),
Al/Ni ja hape, see on lihtsalt teine Urushibara variant, hape teeb Al-st vesiniku, mis peaks laadima Ni-d, mis peaks olema nanoosakeste kujul ja teoreetiliselt see muidugi toimib, aga ausalt öeldes ei näe ma seda toimivat ilma surveanuma ja kõrge puhtusastmega reagentideta ja suure tükiga tavalist õnne.
Nii et iga reaktsioon P2NP redutseerimiseks, mis algab aluseliselt (leeliseliselt), on väga madala saagisega (välja arvatud juhul, kui olukorda parandab tohutu kogus SiO lisamine silikageeli kujul, mis on enne kasutamist kaltsineeritud kuni 800 °C juures. Rangelt veevabad tingimused. See on küll reaktsioon settest, kuid see takistab Michaels'i kõrvalreaktsiooni toimumist. (800 °C SiO jaoks on lihtne mikrolaineahjus, btw.)
Jääb küsimus, kas see süsteem vähendab tekkivat nitroalkaani. Ma ei tea.
Aga tasuks proovida, CuCl2 või sulfaadi orecipitatsioon SiO peale ja selle kaltsineerimine ning seejärel P2NP lisamine metanoolis/ksüleeni, kuumutamine keemiseni ja NaBH4 lisamine portsjonite kaupa, 4-5 molaarsetes ekvivalentides üldse.
Ma arvan, et see toimib, kuna NaBH4 moodustab kõrgendatud temperatuuridel metanooliga liitumisühendi, mis sobib suurepäraselt kaksiksidemete redutseerimiseks, silikageel takistab kõrvalreaktsiooni ja vask teeb nitro redutseerimise võimalikuks.
Parem valik oleks siiski Cu2FeO4 nanoosakeste kasutamine silikageelil (ettevalmistus on lihtne).
Aga sa tahad midagi ilma NaBH4-ta, ok, nagu öeldud on SnCl2/HCl, mis töötab hästi ja SnCl2 saab valmistada kohapeal tina ja HCl-st.
Siis redutseeri nitro millegi muuga, võimalikke viise on mitmeid, aga kahjuks ei toimi reaktsioonid ainult sellepärast, et keegi kirjutas, et nad toimivad või et tahaks tõesti, et nad toimiksid, sest nad on nii lihtsad ja kasutavad ainult seda, mis on käepärast. Ma ise kukkusin varem sellesse ja lõpuks kahetsesin seda raha, aja ja lähteainete raiskamist ning kasvatasin põlevat vihkamist nende tugitoolikeemikute vastu, kes imevad õhust ja väheste teadmiste, kuid palju tarkusemõtlemise abil fiktiivseid reaktsioone ja postitavad tulemuse internetifoorumitesse, nagu oleks nad seda tegelikult teinud (või kirjutasid artikleid teise või kolmanda taseme ajakirjadesse, mille nimes on sageli "teatised" või "kirjad").
Ma loodan, et te olete teadlik, et P2NP redutseerimise tulemuseks võib olla terve hulk erinevaid ühendeid sõltuvalt tingimustest ja temperatuuridest ja lahustitest ning sellest, mis on redutseerija. Näiteks SnCl2 metanoolis või etanoolis annab täiesti erineva toote (alküülitud) kui seda tehes etüülatsetaadis, mis annab alkaani. Veaotsing ilma tõsiste analüütiliste seadmete ja oskusteta ei ole sel põhjusel praktiliselt võimalik.
Mul on meeles veel üks viis, mis minu arvates on väga paljulubav nitroalkeenide, alkaanide oksiimide, nitriilide ja mõne muu aine redutseerimiseks, kuid seda tahan kõigepealt ise proovida, vabandust. Ma teen tulemused, kui märgatav avalikustada igatahes, ma alati tegin. Ma vajan siiski esmalt P2NP-d, kui keegi ELis soovib annetada 50 g või 100 g, siis ma ei ütleks ei. Selle kallis hobi, kui ei müü midagi ja ma ei müü. Ei kurda lihtsalt asjalikult.