või kuidas on see Advil'i kattekiht? Pask on magus! YUMMY! Kui ma hakkasin sigarit suitsetama ja mulle tutvustati kõiki "maitseid", siis ma vihkasin neid, miks ma tahan oma tubakaga magusat? Vastik. Ükskord sain kogemata oma veiseliha lo meini mahlad paki maitseta sigarite peale. Pikk lugu, miks, aga ma ei märganud ja nad kuivasid niimoodi. Nad maitsesid AMAZING ja mul võttis aega, et aru saada, mis juhtus. Liha maitsestatud sigarid! MIKS SEE POLE IKKA VEEL ASI???? Suitsetage sigarit ja öelge mulle, et see ei maitseks paremini, kui selles oleks "vihje" peekonile lol. Nii et sellest päevast alates olen ma kõik maitsed ja muutuvad UP maitsed asju.
Täielik avalikustamine ma ei ole veel proovinud Meth, kuid ma eeldan, et see on vähemalt sarnane 4MMC maitsega, kuna see kõik on põhimõtteliselt kemikaalid? Miks mitte kirsi või midagi sellist, kui see ei mõjuta kuidagi kvaliteeti? Ma ei ole (veel) keemik, seega ei saa selle kohta otseselt rääkida, nii et ma tõesti imestan, kas kommi sarnased maitsed on võimalikud mõne sellise narkootikumi puhul tõesti...
Ma eeldan, et sa peaksid teadma, et ei tohi seda suitsetada või süstida... See võib olla halb... Ma võisin just vastata oma küsimusele... See vähemalt, ma olen ikka veel jäänud mõtlema liha maitsestatud sigarite üle...