- Language
- 🇺🇸
- Reaction score
- 1
nii et minu küsimus, millele ma loodan saada vastust või pigem võib-olla paar erinevat usutavat vastust oleks, võttes eeldatavasti kõrge puhtusastmega metamfetamiini hcl, mis on kristallide kujul. Need varieeruvad suuruse ja kaaluga ja olid kunagi palju suuremate ja tihedamate kivide kujul. minu soov on liiga võtta need ja kui võimalik, et nad tagasi oma varasema vormi palju suuremad klastrid. suurus, mille ma mõtlen töötada oleks kuskil 1/4 naela kuni 1 kilogrammi. mul ei pruugi olla mingit soovi luua üks terve monstrum, pigem moodustada killud suurusega kuskil 7 grammi kuni 1 unts. või nii. mul ei ole soovi lisada võltsimisainet praegu. aga kui kellelgi oleks soovitusi mis tahes, mis võib-olla aitaks minu soovi moodustada suuremaid kristalle suuruse, kuid palju olulisem kaaluga, kuulaksin hea meelega kõiki soovitusi ja tagasisidet. Loodan kuulda teid kõiki. Tahaksin esitada ametliku vabanduse kogu platvormile üsna hoolimatu postituse eest, mis on vahepeal eemaldatud. ootan palju asjakohasemat ja küpsemat suhtlemist.
Thnx
Thnx
Last edited: