Õige viis on torustik ja otsas on tagasilöögi piiraja.
kuigi voolik/toru väljapoole peaks olema piisav, kui see ei ole lõksus
vesinik on kergem kui õhk. Mõelge heeliumiballoonile. kindlasti on iga1 kogemusi heeliumiballooni kaotamisega.
Mõelge umbes 3 sekundit pärast balloonist lahti laskmist.
Kus on balloon nüüd?
Kas te suudate ballooni tagasi haarata.
Kas balloon kujutab endast ohtu plahvatust. Kui kiiresti see lahkus ur perimeetrist.
See tee taevasse oleks kõige parem unhinderd.
Ärge laske sellel kuhjuda ruumis, kus te töötate.
Enamik reaktsioone ur ei mesnt hsve suletud süsteemi vältida preassure build up / plahvatused..
Välja arvatud juhul, kui te teete rõhupommi, kus teil on rõhu all olevad anumad.
Ma ei kasutaks s ballooni... Kasutage voolikuid või torusid.. See csnnhsndle pressssure kui selle väike dismeter tähendab, et teil on vaja paksud seinad
Aga kf ur exhusst on suur ur reslly lihtsalt suunata gaasi voolu.
Kui teie köögi ventilaator väljapuhur läheb otse väljapoole, siis on ka see okei.
Mõned vannitoad saadavad õhku ainult katusele, kuid kui ur ei lähe katusele, et cigerrettte u peaks olema korras.
Ventilaatorid ei pea isegi olema sisse lülitatud... Kui see viib välja... Lihtsalt jookseb voolik veidi ülespoole... Või väljapoole, kus see võib minna otse üles... Vesinikul ei ole lõhna ma ei usu .. Ma võin eksida...
Kui tekib palju vesinikku, siis võib see vedela lahusti kaasa võtta. Koos aurustub. Kui see lõhn yah vaja teha kohandusi, et arvestada suures mastaabis.
Ma soovitan teil dummy käivitada kõik, et teada, mida ur tegelevad
.väiksem reaktsioon teeb probleemid väiksemaks. Siis saate otsustada, mida te actuslly vaja.
Vesinik on üsna ohutu õues, kui pole süttimisallikat.
www.osha.gov
Tuleb muretseda gaaside pärast, mis lähevad allapoole, sest te isegi ei tea, et need on seal.
Kui see lõhnab pärast väikest katset. Sa pead gaasi puhastama.
Siin on video inimesest, kes kasutab vee asporaatorit kui make shift scrubber... Sa pead sulgeda kaane.. Ja toru kaanest, et te saaksite suunata vesiniku väljapoole ikka.
Hoidke end turvaliselt.